Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Kauneuden arvoitukset: Asiantuntijat paljastavat salaisuudet

Tältä sivulta löydä nopeasti vastaukset hiusten- ja ihonhoitoon!

Koe uusi kauneudenhoidon ulottuvuus ilmaisen hiuskonsultaation avulla. Vastaukset mielenkiintoisiin asiakaskysymyksiin odottavat sinua!

Olemme täällä vastataksemme kaikkiin hiuksiin, päänahkaan ja ihoon liittyviin kysymyksiisi. Unohda hiuspohjan huolenaiheet, saavuta unelmiesi hiusten kunto ja löydä sopivat ihonhoitoratkaisut sekä päänahalle että iholle muiden asiakkaiden kysymysten avulla.

Kysymys & vastaus -osiossamme olemme vastanneet yleisimpiin hiusten, hiuspohjan ja ihonhoitoon liittyviin kysymyksiin. Olemme kirjanneet ylös asiakkaidemme esille tuomat kysymykset, joten löydät varmasti juuri sinua kiinnostavat vastaukset. Joten pysähdy hetkeksi ja sukella kauneuden salaisuuksiin - yhdessä luomme juuri sinulle parhaan mahdollisen hius- ja ihonhoitorutiinin!

Banneri kuiva hiuspohja kysymys vastaus osio

Hiuspohjaan ja ihoon liittyvät kysymykset

Asiakkaiden kysymykset:

Mitä tehdä, kun päänahka kutisee ja hiukset rasvoittuvat nopeasti?

Hiuspohjasi kutisee luultavasti sen takia, että se on kuiva. Ja rasvoittuu sen takia, että iho yrittää parantaa talituotannon tasapainoa.

Kotikonstein pystyt hoitamaan kutisevaa hiuspohjaa kosteuttavalla hiuspohjanesteellä.

Hiuspohjan puhdistus hedelmähappokuorinnalla tai mekaanisesti kuorintanaamiolla ovat tässäkin tapauksessa tärkeitä hoitokeinoja, jotta kosteuttava ja rauhoittava hiuspohjan neste pääsee imeytymään päänahkaan.

Suuri helpotus saadaan kuitenkin jo pelkällä päänahan kosteuttavalla tuotteella.

Minulla on herkkä päänahka, mikä helposti palaa kesällä. Mitä voin tehdä?

Oikeanlaiset tuotteet hiuspohjalle ovat tärkeät. Aurinkosuojashampoo ja rauhoittava päänahan neste pitävät hiuspohjan kunnossa. Oikeat tuotteet hiuksillesi ja päänahallesi vaikuttavat myös ennaltaehkäisevästi mm. hiuspohjan palaamiseen, jos hiuspohja on ohut ja herkkä.

Taipuisa ja vaalea beigehiuksinen naine nosta käden lentaviin hiuksiin

Hiuksiin liityvät kysymykset

Asiakas kysymykset:

kuvitus kuva kysymys& vastaus osioon

Tuotteisiin liittyvät kysymykset

Asiakkaiden kysymykset:

Milloin tai miksi tulisi käyttää syväpuhdistava shampoota?

Syväpuhdistavan shampoon tarkoituksena on poistaa hiuspohjasta sinne kertyneet muotoilutuotejäämät, ylimääräisen rasvan, lian ja muut epäpuhtaudet. Sen pesevät ainesosat ovat vahvempia, eli pH korkeampi kuin hoitoshampoissa, eivätkä ne yleensä sisällä hoitavia ainesosia. Sen takia suosittelen syväpuhdistavan shampoon käyttöä 1x kuukaudessa tai harvemmin. Liian usein käytettynä se voi kääntää hiuspohjan oman normaalin floratuotannon eli ihon suojakerroksen päälaelleen, ja hiukset alkavat rasvoittumaan entistä enemmän, koska hiuspohja kuivuu. Älä käytä syväpuhdistavaa shampoota, jos sinulla on hiuspohjassa ongelmia.

Kannattaako sävyttävä hoitoaine laittaa ennen hiusten värjäystä vai sen jälkeen?

Tähän on kaksi hyvää tapaa:

1. Jos hiuksissasi on pohjalla jo hiusväri, mikä on haalistunut ja mietit pitäisikö jo värjätä hiukset vai ei, niin voit halutessasi pidentää värjäysväliä käyttämällä sävyttäviä hoitoaineita ennen uutta hiustenvärjäystä. Silloin saat ns. "lisäaikaa" vanhaan hiusväriin.

2. Toinen hyvä tapa aloittaa sävyttävien hoitoaineiden käyttö on hiusten värjäyksen jälkeen, noin 3 viikon päästä värjäyksestä, jolloin voit ylläpitää väriloistoa ja syvyyttä. Se antaa myös pidemmän ajan värjäysten välillä.

Onko olemassa jotain tuotetta, joka ylläpitää hiusväriä hiuksissa, ettei se lähtisi niin nopeasti?

Suosittelen sävyttäviä hoitoaineita esimerkiksi Vitality's Espresso, niillä voi ylläpitää värin kestoa helposti kotona. Ne ovat nopeita levittää ja vaikutusaika on vain 3-15 minuuttia.

Sävyttävät hoitoaineet syventävät ja elvyttävät sekä kirkastavat hiusväriä ja samalla vahvistavat hiusten rakennetta. Sen lisäksi, parasta on että sävyttävät hoitoaineet hoitavat myös hiuksia ja tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät, sekä tuovat uuttaa hehkua pohjalla olevaan hiusväriin.

Mitä muuta kuin muotovaahtoa voi käyttää hiuksissa pesun jälkeen, kun alkaa muotoilemaan hiuksia? Nyt tuntuu ettei muotovaahto enää riitä, kun hiukset on pidemmät.

Tähän on kolme eri vaihtoehtoa ☝️

Jos hiukset menevät vähänkin yli olkapäiden, silloin muotovaahto saattaa jäädä "liian miedoksi".

Esimerkiksi:

1. Rakennesuihkeet: niillä saa hieman karheutta ja joustavuutta hiuksiin ja tällöin hiuksia on helpompi muotoilla.

2. Kampausnesteet: voi suihkuttaa joka puolelle hiuksiin tai ottaa yhden hiusosion kerrallaan ja suihkuttaa pelkästään siihen paikkaan.

3. Tyvivaahdon ja kampausnesteen yhdistelmä. Tyvivaahto antaa vahvaa tukea tyveen, jolloin se kohottaa hiuksia. Kampausneste taas sitoo hiuksia niin, että niissä on volyymia ja joustavuutta, jolloin niihin saa taipuisuutta muotoillessa.

Huomioi kuitenkin, että pitkissä hiuksissa liian vahvat muotoilutuotteet eivät toimi rakennetta antavana, vaan pikemmin tekevät hiukset takkuiseksi.

Kuinka valita hyvä hiusharja itselle?

Hiusharjan valinta on haastavaa jopa ammattilaisille. Kuitenkin tärkeimmät ominaisuudet, joihin itse kiinnitän huomiota, on pito harjan varressa ja miltä harjakset tuntuvat iholla. 🙂

👍Ehdottomasti pitää olla kuminen harjanvarsi tai syviä uurteita/ muodoltaan kulmikas varsi. Pelkällä pyöreällä varrella ei saa kunnon otetta harjasta ja se liukuu käsissä.

👍 Harjaosa on hyvä testata käsivarrella, esim. raapiiko harjat ihoa tai ovatko ne liian pehmeät.

☝️Muista, että hiustenharjaus luo kitkaa hiuksiin, joten harjakset pitää olla riittävän napakat, muttei liian kovat. On tärkeää ettei harja revi hiuksia.

Kaikki harjat eivät sovi kaikille, joten valitse hiusharja käyttötarpeen mukaan, eli harjaatko hiuksia märkänä tai kuivana.

Kuinka valita hyvä hiusharja omalle hiustyypille?

Hiustyyppejä on useita ja suosittelen valitsemaan harjan sen ja hiusten pituuden mukaan.

☝️ Helposti takkuuntuville hiuksille hiusharjan täytyy pystyä selvittämään hiukset ilman, että se repii niitä.

👩‍🦱 Erittäin vahvalle luonnonkiharalle hiusharjan täytyy olla harvaharjaksinen tai isommat "piikit" kammassa. Paras on afrokampa.

🧒 Lyhyissä hiuksissa usein riittää pelkkä kampa tai kaksipuolinen hiusharja, jota kutsutaan myös tunneliharjaksi.

👱‍♀️Pitkähiuksiset taas tarvitsevat enemmän "lapiotyylistä" hiusharjaa.

Onko sulfaatitonta shampoota? Miksi hoitoaineissa on sulfaatteja?

Kyllä, nykypäivänä löytyy useita sulfaatittomia shampoita. ☺️

Usein sulfaatittomissa shampoissa pesevänä ainesosana on käytetty kookosjohdannaisia pinta-aktiivisia aineita. Sulfaatittomat shampoot ovat koostumukseltaan paksumpia, hoitavampia ja vaahtoavat vähemmän.

Sulfaatit ovat pinta-aktiivisia aineita, joilla on puhdistava ominaisuus, mutta ne vaikuttavat myös tuotteen vaahtoisuuteen ja viskositeettiin eli koostumukseen. Tämän vuoksi sulfaatteja löytyy myös hoitoaineissa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Haluatko tietää, miten kuivat hiukset hoidetaan tehokkaasti? Vai oletko etsimässä ihonhoitotuotteita, jotka tekevät ihmeitä? Entä tarvitsevatko vaaleat hiuksesi erityistä hoitoa? Ei hätää, meillä on vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin! Olemme omistautuneet hiustesi ja hiuspohjasi hyvinvoinnin ylläpitoon.

Käytä tätä lomaketta ottaaksesi rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä hius- ja ihonhoitoon tai tuotteisiin liittyen. Olemme täällä auttamassa sinua!