• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
Ai assistentti

Tervetuloa kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan!

Olemme erikoistuneet hiuspohjan, hiusten ja ihon hyvinvointiin, ja tarjoamme laadukkaita tuotteita niiden hoitamiseen. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot, jotka tukevat hiuspohjasi terveyttä ja hiustesi kauneutta. Älä epäröi kysyä apua!

Olen tekoälyyn perustuva hiusasiantuntija-assistentti, ja olen täällä auttamassa kaikissa hiuspohjaan, hiuksiin ja ihoon liittyvissä kysymyksissäsi parhaan tietoni mukaan.

Miten saat apua?

Kirjoita kysymyksesi alapuolella olevaan kenttään ja paina Enter. Jos en pysty tarjoamaan tyydyttävää vastausta, voit aina kääntyä ihmiskollegoideni puoleen osoitteessa info@atbeautybox.fi.

Etsitkö apua hiusten- ja ihonhoitoon? Ota rohkeasti yhteyttä! Olen täällä auttamassa kaikissa hiuspohjaan, hiuksiin ja ihoon liittyvissä kysymyksissäsi.

Hiuspohjan, hiusten ja ihonhoito vaikuttavat tekijät, jotka ovat kauneuden salaisuus.

Kauneuden kulmakivet:

Hiuspohja, iho ja hiusten hyvinvointi

Hiuspohja, iho ja hiukset – nämä muodostavat kauneuden kolme peruspilaria, jotka heijastuvat ulkoisessa kauneudessa.

 • Hiuspohjan hyvinvointi:

Terve hiuspohja on edellytys kauniille hiuksille. Säännöllinen hiuspohjan kuorinta ja tehopuhdistus tukevat hiuspohjan terveyttä, tuoden raikkautta ja tasapainoa. Tämä ylläpitää hiuspohjan normaalia toimintaa, heijastuen kauniina hiuksina.

 • Ihon hoito ja hehku:

Ihon hyvinvointi on kauneuden avain. Syväkosteuttavat tuotteet, kuorintanaamiot ja tehokkaat puhdistusaineet huolehtivat ihon luonnollisesta uusiutumisesta ja ylläpitävät kosteustasapainoa sekä parantavat ihon elastisuutta, luoden hehkuvaa kauneutta.

 • Hiusten vahvuus ja loisto:

Jokainen hiussuortuva ansaitsee erityishoitoa. Hiusten vahvistaminen ja kosteuttaminen rakennepaikkaavilla ja kosteuttavilla tuotteilla pitävät hiukset terveinä. Lisäksi hiusten kiiltoa ylläpidetään käyttämällä lämpösuojatuotteita erityisesti lämpölaitteiden käytön yhteydessä.

 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi:

Kauneus ei ole pelkästään ulkoista hehkua; se on kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka heijastuu niin kehossa kuin mielessäkin. Tukea kehon ja mielen tasapainoon tarjoavat terveellinen ruokavalio ja levollinen uni. On tärkeää huomata, että stressillä on vaikutusta sekä ihon että hiusten kuntoon, mikä näkyy ulkoisessa kauneudessa.

Älä unohda unen merkitystä ja ruokavalion roolia hiusten kasvussa – suosi kivennäisaineita sekä vitamiineja osana monipuolista ruokavaliota.


Hiuspohjan Hyvinvointi:

Kuinka hiuspohjan kuorinta parantaa hiustesi terveyttä?

Hiuspohjan hyvinvointi on ratkaisevaa hiusten terveydelle ja kauneudelle. Terve hiuspohja on avain vahvoille, paksuille ja kauniille hiuksille, ja sen hoitaminen tulisi sisällyttää säännölliseen kauneusrutiiniin.

Hiukset eivät paljasta hiuspohjan terveyttä heti, minkä vuoksi erilaiset hiuspohjan ongelmat voivat vaivata sinua pitkään ennen kuin ne tulevat näkyviksi ja tuntuviksi. Siksi sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota hiuspohjan hoitoon ympäri vuoden, erityisesti keväällä ja syksyllä muutoksen aikaan sekä talven pakkasilla.

Yleisimpiä hiuspohjan ongelmia ovat kuivuus, rasvaisuus, hilseily, näppylät ja finnit hiuspohjassa. Nämä haasteet eivät aina vaadi monimutkaisia hoitoja, mutta yksi tehokas keino on hiuspohjan kuorinta.

 • Hiuspohjan kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, jotka tukkivat ihohuokosia ja aiheuttavat ongelmia.
 • Hiuspohjan ihon hedelmähappokuorinnat tarjoavat lempeän tavan kuoria ihoa ilman liiallista hankausta. Ne ovat luonnollisia AHA- ja BHA-happoja, jotka puhdistavat ja auttavat avaamaan tukkeutuneet ihohuokoset edistäen siten ihon biologista toimintaa.
 • Toinen vaihtoehto on puhdistaa hiuspohja mekaanisesti esimerkiksi sokerilla tai merisuolalla tai käyttää lieviä mekaanisia kuorinta-aineita. Tämä prosessi auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja kuolleita soluja ihon pinnalta hieromalla. Tällä tavoin se myös edistää verenkiertoa hiuspohjassa, mikä vaikuttaa hiusten kasvuun.

Säännöllinen hiuspohjan kuorinta parantaa ihon ja hiusten terveyttä, tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja lisää volyymiä ja kiiltoa hiuksille.

Hyvinvoiva ja terve iho, jota on hoidettu tuotteilla, jotka sisältää kosteuttavia, kirkastavia, elastisuutta lisääviä ja heleyttä antavia kosmetiikan raaka- aineita.

Ihon ja hiuspohjan hyvinvointiin vaikuttavat raaka-aineet.

Ihon ja hiuspohjan hyvinvointi on kiinteässä yhteydessä käytettyihin raaka-aineisiin kosmetiikassa. Raaka-aineet vaikuttavat kosteustasapainoon, kirkkauteen, elastisuuteen ja heleyteen. Viisi tutkitusti tehokasta raaka-ainetta nousevat esiin:

 • Glyseroli: Glyseroli on avainasemassa kosteuden säilyttämisessä ihossa ja tuotteen vakaudessa. Sen kyky sitoa vettä tekee siitä olennaisen kosteutuksen lähteen, toimien samalla lempeästi ilman ihon ärsytystä.
 • Hyaluronihappo: Luonnollisesti ihossa esiintyvä hyaluronihappo on erinomainen kosteuttaja. Sen pienimolekyyliset muodot imeytyvät syvälle ihoon vahvistaen sen kosteustasapainoa.
 • C-vitamiini: Sopii kaikille ihotyypeille ja toimii monipuolisesti kosteuttavana, kirkastavana ja hoitavana aineena. Lisäksi se toimii tehokkaana antioksidanttina, torjuen hapettumisen vaikutukset, kuten auringon UV-säteilyn aiheuttaman ihon vanhenemisen.
 • Niasiiniamidi: Ihon monitaituri sopii sekä nuorelle että ikääntyvälle iholle. Pienet molekyylit imeytyvät pintakerroksiin vähentäen sebumin eritystä, supistaen ihohuokosia ja tehostaen ihon joustavuutta. Lisäksi vahvistaa ihon suojamuuria, ehkäisten kosteuden haihtumista ja ylimääräisten aineiden imeytymistä.
 • Retinoli: Edistää ihon uusiutumista ja suositellaan erityisesti kypsälle iholle. Huomioitavaa on, että retinolivoiteiden käytön yhteydessä iho tulee suojata auringolta.

Kosmetiikan vaikutus ulottuu ihon pintaan ja pintakerroksiin. Meikki tarjoaa tietyn asteen suojaa auringolta, mutta sen ei tulisi olla ainoa suoja. Ihonhoito ei ole turhaa hemmottelua, vaan olennainen askel kohti terveempää ja hehkuvampaa ihoa.

Aiheesta voit kuunnella luennon videolta.