• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • 1.10.23 -7.10.23 tehtyt tilaukset toimitetaan ma 9.10.23
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • 1.10.23 -7.10.23 tehtyt tilaukset toimitetaan ma 9.10.23
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Hiuspohjan mikrokameratutkimus

Hiuspohja-analyysissä katsotaan hiuspohjasi peruskunto suurentavalla mikrokameralla, siinä selvitetään mahdolliset ongelmat tai vaivat ja tehdään niiden pohjalta henkilökohtainen hiuspohjan hoito-ohjelma tarpeen mukaan.

Mikrokamera näyttää onko hiuspohjasi esimerkiksi kuiva, rasvainen, hilseilevä, tulehtunut tai kireä. Mikrokamera paljastaa siis päänahan hyvinvoinnin.

Päänahan kunto on hyvä tarkistaa varsinkin syksystä kevääseen. Se on aikaa kun useimmat asiakkaat ihmettelee kutinaa hiuspohjassa, hiusten rasvoittumista tai hiustenlähtöä.

Hiuspohjan oireilu johtuu monesta syystä, joten on hyvä tarkistaa mistä tämä johtuu ja valita sen mukaan oikeanlaiset tuotteet, jotka helpottavat ja tasapainottavat päänahan oireilua sekä myös hiusten kuntoa.

Hiustesi terveys ja elinvoimaisuus perustuu pitkälti hiuspohjan hyvinvointiin. Siihen vaikuttaa stressi sekä mm. ruokavaliosi, käyttämäsi hiustenhoitotuotteet, liiallinen hiusten peseminen, ilmasto, päänahan kireys ja lääkkeet.

Hiustesi terveys on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja se kannattaa aloittaa sieltä mistä hius kasvaa eli hiuspohjasta. Hiuspohjan kunto kertoo paljon sen hyvinvoinnista, hiuksista ja myös omasta terveydentilasta. Hiuspohjasta selviää heti esimerkiksi minkä tyyppinen shampoo sinulle sopii, onko pulaa kosteudesta, onko talintuotanto epätasapainossa tai onko hiuspohja herkkä.

Mikäli kiinnostuit selvittämään oman hiuspohjan ja hiusten kunnon, varaa aika kalenterista ja katsotaan mitä sieltä selviää. Tutkimukseen voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Jos on isompi ryhmä, sovitaan aika ja paikka erikseen.

Soita 046-9214569 jos eksyt tai sinulla on muuten kysyttävää tuotteista tai palveluista. Voit myös laittaa sähköpostia alla olevalla lomakkeella.


Yhteydenottolomake

Varauksen voit tehdä suoraan kalenteriin tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake

Ajanvaraus

Kalenterivaraus

Hiuspohjan kunto vaikuttaa päänahan ongelmiin ja hiusten kasvuun. Tervetuloa tarkastelemaan hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia.Hiuspohjan tutkimus kestä noin 15-20 min. Hinta 25 €.

Maksetaan paikan päällä.

Osoite: Karjalankatu 2 B, (Alppitalo)

00520 Helsinki

Hiuspohjan analyysiin aukioloajat

Ma- Ti

kello 11.00-15.00 ja sopimuksen mukaan.