Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Hiuspohjan mikrokamera-analyysi terveytesi tukena

Hiuspohjan terveys mikrokamera-analyysilla

Hiuspohja-analyysissämme käytämme suurentavaa mikrokameraa arvioidaksemme hiuspohjasi peruskunnon. Analyysissä selvitetään mahdolliset ongelmat ja vaivat, jonka perusteella laaditaan henkilökohtainen hiuspohjan hoitosuunnitelma tarpeidesi mukaan.

Mikrokamera näyttää, onko hiuspohjasi esimerkiksi kuiva, rasvainen, hilseilevä, tulehtunut tai kireä. Tämä teknologia paljastaa tarkasti päänahan hyvinvoinnin tilan.

On erityisen tärkeää tarkistaa hiuspohjan kunto syksystä kevääseen, jolloin monet kokevat kutinaa, rasvoittumista tai hiustenlähtöä.

Tule käymään arvioimassa hiuspohjasi ja hiustesi terveyttä.

  • Hinta: 30 € (Maksu Mobile Paylla tai käteinen)
  • Kesto: Noin 15-20 minuuttia.
  • Osoite: Karjalankatu 2 B 24 (Alppitalo), 00520 Helsinki

Miksi valita meidän hiuspohjan analyysi

Hiustesi terveys ja elinvoimaisuus riippuvat suurelta osin hiuspohjan hyvinvoinnista. Tähän vaikuttavat stressi, ruokavalio, käyttämäsi hiustenhoitotuotteet, liiallinen peseminen, ilmasto ja lääkitys.

Hiuspohjan oireilu johtuu monista tekijöistä, joten on ensiarvoisen tärkeää selvittää niiden taustat. Näin voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet, jotka helpottavat ja tasapainottavat päänahan oireita sekä parantavat hiustesi kuntoa.

Hiustesi terveys on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja se tulisi aloittaa hiuspohjasta. Hiuspohjan tilasta selviää heti, esimerkiksi sopiva shampoo, kosteuden puute, talinerityksen epätasapaino tai herkkä hiuspohja.

Jos olet kiinnostunut selvittämään oman hiuspohjasi ja hiustesi kunnon, varaa aika kalenteristamme ja selvitetään tilanne yhdessä. Voit tulla tutkimukseen yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Suurempia ryhmiä varten sovitaan erikseen aika ja paikka.

Ota yhteyttä numerolla 046-9214569, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse alla olevan lomakkeen kautta

Hiuspohjan analyysin aukioloajat

Maanantaista perjantaihin

  • klo 11:00 - 16:30

Tarjoamme joustavat aikataulutus mahdollisuudet myös ryhmävarauksille. Ota yhteyttä ja sovi aika ja paikka, joka sopii juuri teidän ryhmällenne

Hiuspohjan analyysipalvelut ovat saatavilla ajanvarauksella

Yhteydenottolomake

Varauksen voit tehdä suoraan kalenteriin tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake.

Mapsin avulla paikantaa meidät