• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Hiuspohjan mikrokameratutkimus

Hiuspohja-analyysissä katsotaan hiuspohjasi peruskunto suurentavalla mikrokameralla, siinä selvitetään mahdolliset ongelmat tai vaivat ja tehdään niiden pohjalta henkilökohtainen hiuspohjan hoito-ohjelma tarpeen mukaan.

Mikrokamera näyttää onko hiuspohjasi esimerkiksi kuiva, rasvainen, hilseilevä, tulehtunut tai kireä. Varsinkin syksystä kevääseen useamman asiakkaan hiuspohja oireilee, joten on hyvä tarkastaa mistä tämä johtuu ja valita sen mukaan oikeanlaiset tuotteet hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen sekä hoitamiseen.

Hiustesi terveys ja elinvoimaisuus perustuu pitkälti hiuspohjan hyvinvointiin. Siihen vaikuttaa stressi sekä mm. ruokavaliosi, käyttämäsi hiustenhoitotuotteet, liiallinen hiusten peseminen, ilmasto, päänahan kireys ja lääkkeet.

Se on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja se kannattaa aloittaa sieltä mistä hius kasvaa eli hiuspohjasta. Hiuspohjan kunto kertoo paljon sen hyvinvoinnista, hiuksista ja myös omasta terveydentilastasi. Sieltä selviää heti esimerkiksi minkä tyyppinen shampoo sinulle sopii, onko pulaa kosteudesta, onko talintuotanto epätasapainossa tai onko hiuspohjasi herkkä.

Mikäli kiinnostuit selvittämään oman hiuspohjasi ja hiustesi kunnon, varaa aikasi kalenterista ja katsotaan mitä sieltä selviää. Tutkimukseen voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Jos on isompi ryhmä, sovitaan aika ja paikka erikseen.

Soita 0469214569 jos eksyt tai sinulla on muuten kysyttävää tuotteista tai palveluista. Voit myös laittaa sähköpostia alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenottolomake

Varauksen voit tehdä suoraan kalenteriin tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake

Ajanvaraus

Kalenterivaraus

Hiuspohjan kunto vaikuttaa päänahan ongelmiin ja hiusten kasvuun. Tervetuloa tarkastelemaan hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia.Hiuspohjan tutkimus kestä noin 15-20 min. Hinta 25 €.

Maksetaan paikan päällä.

Osoite: Karjalankatu 2 B, (Alppitalo)

00520 Helsinki

Hiuspohjan analyysiin aukioloajat

Ma- Pe

kello 11.00-15.00 ja sopimuksen mukaan.