Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Yksilöllistä hyvinvointia hiuspohjan, hiusten ja ihon hoidossa

Atbeautyboxin verkkokaupassa tarjoamme yksilöllistä hyvinvointia hiuspohjan, hiusten ja ihon hoidossa. Jokainen myymämme tuote on huolellisesti valittu läpikäymämme perusteellisen tutkimus- ja testausprosessin kautta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle vaivaton ostokokemus, löytäen täsmätuotteet hiuspohjan, hiusten ja ihon hyvinvoinnin tueksi. Voit luottaa siihen, että jokainen tuote on huolellisesti valittu edistämään ja ylläpitämään hiuspohjan ja hiusten terveyttä sekä ihon kuntoa. Olemme asiantuntijoita alallamme, joten voit luottavaisin mielin antaa meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Valikoimamme on kuratoitu huomioiden ympäristöystävällisyys, monipuolisuus ja minimalistisuus. Jokaisella tuotteella on useita käyttötarkoituksia, tarjoten parhaat tulokset ja parhaan vastineen rahoillesi. Tuotteet valikoimaamme päätyvät vasta tiukan seulonnan jälkeen. Arvioimme tarkasti brändit ja tuotteet, testaamme ne perusteellisesti ja teemme taustaselvityksiä varmistaaksemme niiden soveltuvuuden hiuspohjan, hiusten ja ihon hyvinvointiin- kokonaisvaltaisen kauneuden.

Tuotevalikoimamme koostuu luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetuista tuotteista, jotka tukevat ihon, hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia. Pakkauksemme ovat kierrätettäviä tai biohajoavia, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen.

Vastuullisuus ja ympäristö ovat meille tärkeitä. Atbeautyboxilla kehitämme jatkuvasti ympäristöystävällisiä ja vastuullisia liiketoimintakäytäntöjä. Minimoimme jätettä, kierrätämme ja käytämme uudelleen 100% meille toimitetusta pakkausmateriaalista. Siksi saatat saada verkkokauppatilauksesi jo käytetyssä laatikossa.

Tutustu tarinaamme ja asiantuntemukseemme

Kuva verkkokaupan perustja

Verkkokaupan taustalla vaikuttaa kokenut hiusalan ammattilainen, joka aloitti matkansa kampaamoalalla vuonna 2005. Alkuperäinen verkkokauppa perustettiin Salon the Wision kampaamon yhteyteen vuonna 2015, alussa tarjoten tuotteita pääasiassa hiuksille ja hiuspohjalle. Vuonna 2021 verkkokauppa eriytyi omaksi brändikseen, atbeautybox.fi, laajentaen valikoimaa kattamaan myös ihonhoidon tuotteet.

Taustalla on pitkän linjan ammattilainen, kampaajamestari ja YAMK-Estenomi, jolla on yli 20 vuoden kokemus hiusten ja hiuspohjan kanssa työskentelystä. Olen erikoistunut hiuspohjan terveyteen ja olen tehnyt mikrokamera-analyysejä jo yli 15 vuoden ajan, alkaen kampaamotoiminnan aikana ja jatkuen nyt myös verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet ajankohtaisiin tarpeisiin.

Alun perin huomasin, kuinka monet asiakkaani kamppailivat erilaisten hiuspohjan ja hiusten ongelmien kanssa, kuten hilseilevä ja kutiva hiuspohja, katkeilevien tai kuivien hiusten sekä kiharoiden hallinnan kanssa. Tästä lähti intohimoni kehittää ratkaisuja ja perustaa oma kampaamo, jossa painotettiin erityisesti hiuspohjan ja hiusten hoitoa. Opiskelin ahkerasti ja suoritin AMK-tutkinnon Estenomina, mikä auttoi ymmärtämään syvällisesti tuotteiden koostumuksia ja niiden vaikutuksia.

Vuodet ovat opettaneet minulle paljon, ja olen löytänyt matkan varrella parhaat mahdolliset tuotteet, jotka auttavat ylläpitämään ja parantamaan hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia. Matka jatkuu edelleen, ja etsin jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita tarjotakseni asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Haluan korostaa, että tuotteiden valinnassa on tärkeää seurata hiuspohjan ja hiusten tilaa jatkuvasti, sillä elämäntavat ja ikä vaikuttavat merkittävästi hiusten terveyteen.

Mikrokamera-analyysi on erinomainen työkalu hiuspohjan kunnon seurantaan, ja suosittelemme sen tekemistä säännöllisesti.

Olen sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja tuotetiedon. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua - olen täällä auttaakseni sinua saavuttamaan hyvän olon hiuksillasi.