• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Showroom

Showroomme sijaitsee Karjalankatu 2 (Alppitalossa) jossa teemme mikrokamera tutkimusta hiuspohjalle.

Esittelyhuonessa on esillä ainoastaan hiuspohjan hyvinvointiin tarkoitettu tuotteet Vitality´s intensive Aqua.

Kaikkia tuotteemme voi tilata verkkokaupastamme atbeautybox.fi.

Kuva verkkokaupan perustja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Verkkokauppa sai alkunsa vuonna 2015.

Pieni ja kompakti verkkokauppa, joka on toiminut Salon the Wision kampaamon yhteydessä nimellä kauppa.thewision.com.

Vuonna 2021 verkkokauppa erkani kampaamo toiminnasta, koki muodonmuutoksen ja vaihtoi nimensä atbeautybox.fi.

Verkkokaupan takana on Annely, pitkän linjan ammattilainen, kampaajamestari- AMK-Estenomi, jolla on hiusten ja hiuspohjan kanssa työskentelystä vahvaa osaamista yli 20 vuoden ajan.

Tarinamme

Urani alussa työskenneltyäni useamman vuoden eri kampaamoissa, huomasin miten moni asiakas kärsi joko hiuspohjan ongelmasta ja/tai hiusten katkeilusta ja haurastumisesta, pörröisten ja kiharahiusten haasteista puhumattakaan. Ajattelin, että apua on saatava ja perustin oman kampaamon 2005, jossa kampausten, leikkausten ja värjäysten lisäksi keskityttiin nimenomaan hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksia. Olin löytänyt intohimoni.

Lähdin tutkimaan eri vaihtoehtoja tuotesarjojen viidakosta. Tuotteita oli joka lähtöön. Välillä tuntui, että olen kuin Neiti etsivä suuren salaisuuden jäljillä. Kampaamo yrittämisen ohella opiskelin samalla tuotetietoutta ja suoritin AMK-Estenomi tutkinnon, josta olikin erinomaista apua tuotteita etsiessä ja tutkiessa. Kemialliset yhdistelmät alkoivat avautua ja pikkuhiljaa pääsin jyvälle, että mitkä ainesosat yhdessä tai erikseen vaikuttavat hiuspohjan ja hiusten hyvinvointiin. Tuli ikään kuin voittaja fiilis!

Nyt toistakymmentä vuotta myöhemmin olen omien tutkimusteni ja asiakaskokemusten kautta löytänyt verkkokauppaani parhaat tuotteet auttamaan hiuspohjan ja hiusten hoidossa. Ja tutkimus jatkuu yhä, opiskelen jatkuvasti työn ohella, koska koko ajan tulee uusia tuotteita markkinoille, niin pysyn aallon harjalla niistäkin.

Tuotteissakaan ei saa jämähtää siihen lempituotteeseen, vaan on kuunneltava sisäistä ääntä ja ennen kaikkea seurata hiuspohjan ja hiusten kuntoa. Kun ikää tulee lisää ja elämäntavat sekä elämä vaihtelee, niin se vaikuttaa myös hiusten ja hiuspohjan kuntoon. Kannattaa aika ajoin käydä kampaamossa toteamassa hiuspohjan kunto. Verkkokaupastamme löydät kaikille hiuksille ja hiuspohjille omat tuotteet.

Hiusten ja hiuspohjan asialla jo vuodesta 2005, sinun parhaaksesi. Minulle voi myös esittää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua!

Kerro hyvä olo hiuksillasi.