• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
Kuva verkkokaupan perustja

VERKKOKAUPAN TAKANA ON KOKENUT HIUSALAN AMMATTILAINEN.

Verkkokauppa sai alkunsa vuonna 2015. kampaamo yrityksen yhteydessä Salon the Wision. Silloinen pieni ja kompakti kampaamotuotteiden verkkokauppa tarjosi tuotteita ainoastaan hiuksille ja hiuspohjalle.

Vuonna 2021 verkkokauppa erkani kampaamo toiminnasta ja koki samalla muodonmuutoksen. Kaupasta tuli kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa atbeautybox.fi. tuotevalikoima laajentui myös ihon hoito puolelle.

Verkkokaupan takana on pitkän linjan ammattilainen, kampaajamestari- YAMK-Estenomi, jolla on hiusten ja hiuspohjan kanssa työskentelystä vahvaa osaamista yli 20 vuoden ajan.

Tarinamme

Urani alussa työskenneltyäni useamman vuoden eri kampaamoissa, huomasin miten moni asiakas kärsi joko hiuspohjan ongelmasta ja/tai hiusten katkeilusta ja haurastumisesta, pörröisten ja kiharahiusten haasteista puhumattakaan. Ajattelin, että apua on saatava ja perustin oman kampaamon 2005, jossa kampausten, leikkausten ja värjäysten lisäksi keskityttiin nimenomaan hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksia.

Lähdin tutkimaan eri vaihtoehtoja tuotesarjojen viidakosta. Tuotteita oli joka lähtöön. Välillä tuntui, että olen kuin Neiti etsivä suuren salaisuuden jäljillä. Kampaamo yrittämisen ohella opiskelin samalla tuotetietoutta ja suoritin AMK-Estenomi tutkinnon, josta olikin erinomaista apua tuotteita etsiessä ja tutkiessa. Kemialliset yhdistelmät alkoivat avautua ja pikkuhiljaa pääsin jyvälle, että mitkä ainesosat yhdessä tai erikseen vaikuttavat hiuspohjan ja hiusten hyvinvointiin. Tuli ikään kuin voittaja fiilis!

Nyt toistakymmentä vuotta myöhemmin olen omien tutkimusten ja asiakaskokemusten kautta löytänyt verkkokauppaan parhaat tuotteet auttamaan hiuspohjan ja hiusten hoidossa. Matka kuitenkin jatkuu, uusia tuotteita ja monipuolisia vaihtoehtoja tulee koko ajan lisää.

Tuotteissa ei saa jämähtää siihen lempi tuotteeseen, mitkä on joskus toiminut, vaan on tärkeä ennen kaikkea seurata hiuspohjan ja hiusten kuntoa. Kun ikää tulee lisää ja elämäntavat sekä elämä vaihtelee, niin se vaikuttaa myös hiusten ja hiuspohjan kuntoon. Kannattaa aika ajoin käydä toteamassa hiuspohjan kunto mikrokameralla kampaamoissa tai paikoissa jossa niitä tehdään.

Hiusten ja hiuspohjan asialla jo vuodesta 2005, sinun parhaaksesi. Minulle voi myös esittää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua!

Kerro hyvä olo hiuksillasi.