• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality´s Epurá Urban Shampoo ilmansaasteilta vastaan

29,00 €

(100 ml = 11,60 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality´s Epurá ilmansaasteilta suojaava shampoo teillä, ketkä asuvat ja työskentelevät kaupungissa. Shampoo sopii herkästi rasvoittuvalle, pintakuivalle ja näppyläiselle hiuspohjalle.


Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista erilaisia ilmassa leijuvia hiukkasistä, mitkä tulevat kaasuista, pölystä, hiekästä, maanperästä ilmaan nousevasta tomusta ja tekevät hiuksista raskaat ja sameat.


Suurkaupunkien ilmansaasteet kerryttää hiuksiin erilaisia pölyhiukkasia, hiuksista tulee raskaat ja sameat. Kevyesti syväpuhdistava shampoo poista kaupungipölyt hiuksista ja raikasta hiuspohja ja samalla ennaltaehkäise hiusten rasvoittumista.


Vaikuttavat ainet syrkkiä ja timjami.

* Syrikkällä on antioksidanttisia sekä anti - age vaikutuksia ja se suojaa ihoa UV-säteilyltä sekä vapailta radikaaleilta. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia sekä myös valolta suojaavia vaikutus. Syrikästä on löydetty antibakteerisia vaikuttavia ominaisuuksia mm. aknen hoitoon. Rasvoittuvassa hiuspohjassa on usein bakteerikantoja janäppylöitä, joten shampoo sopii siihen.


* Timjami on yleensä käytetty antimikrobisena, tulehdusta lievittävänä sekä antioksidanttisena aineena. Kosmetiikassa käytetään rasvoittuvan ihon hoiton ja ihotulehduksiin.


Tuotteilla on Ecocert, Cosmo ja Fair for life sertifikaatit ja pakkaukset ovat biohajoavia. Raaka-aineet ovat luonnosta peräisin ja pullot biohajoavia.INC: AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, BUDDLEJA DAVIDII LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, GLYCERIN, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORTH) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LACTIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, PARFUM