• +358469214569
  • +358 469214569 Questions will be answered by an experienced hair professional.
  • Free shipping on orders over 100 € Deliveries in 1-3 working days
  • +358469214569
  • +358 469214569 Questions will be answered by an experienced hair professional.
  • Free shipping on orders over 100 € Deliveries in 1-3 working days
Vitality´s Epurá Urban Shampoo ilmansaasteilta vastaan

Vitality´s Epurá Urban Shampoo ilmansaasteilta vastaan

27,60 €

(100 ml = 11,04 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality´s Epurá ilmansaasteilta suojaava shampoo kosteuttaa, volymisoi, vähentää pörröisyyttä, silottaa ja vahvistaa hiuksia.


Vitality´s Epurá ilmansaasteilta suojaava shampoo poistaa hiuksista erilaisia partikkeleita, mitkä tulevat ilmansaasteista ja tekevät hiuksista raskaat ja sameat.

Suurkaupunkien ilmansaasteet kerryttää hiuksiin erilaisia partikkeleita, hiuksista tulee raskaat ja sameat. Kevyesti syväpuhdistava shampoo poista kaupungipölyt hiuksista ja raikasta hiuspohja. Ennaltaehkäise hiusten rasvoittumista.


Vaikuttava aine syrkki ja timjami.

Timjami on yleensä käytetty antimikrobisena, tulehdusta lievittävänä sekä antioksidanttisena aineena. Kosmetiikassa käytetään rasvoittuvan ihon hoiton ja ihotulehduksiin.

Syrikkällä on antioksidanttisia sekä anti - age vaikutuksia ja se suojaa ihoa UV-säteilyltä sekä vapailta radikaaleilta. Shampoo teillä, ketkä asuvat ja työskentelevät kaupungissa.


Tuotteilla on Ecocert, Cosmo ja Fair for life sertifikaatit ja pakkaukset ovat biohajoavia. Raaka-aineet ovat luonnosta peräisin ja pullot biohajoavia.

Tarkoin valittu kasvien yhdistelmä on tehty yhteistyössä kasvitieteilijöiden ja viljelijöiden kanssa, jotta varmistutaan turvallisista luomulaatuisista raaka-aineista, siemenestä uutteeksi asti.Ainesosat:

INC: INC: AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, BUDDLEJA DAVIDII LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, GLYCERIN, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORTH) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LACTIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, PARFUM (FRAGRANCE)