• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality´s Espresso hiusväriä sävyttävät hoitoaineet

(100 ml = 15,70 €)

Kuvaus

Vitality's Espresso sävyttävät hoitoaineet

Sopivat kaikille hiustyypeille. Hiusväriä syventävät, elvyttävät ja kirkastavat hoitoaineet vahvistavat hiusten rakennetta ja tekevät hiuksista helposti kammattavat.

Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät sekä tuo uutta hehkua pohjalla olevaan hiusväriin.


Sävyttävää hoitoainetta on helppo käyttää. Se on nopea ja turvallinen värjäysvaihtoehto niin nuorille kuin aikuisille.


Sävyttävät hoitoaineet sopivat erinomaisesti niille:

* jotka eivät ole ikinä värjänneet hiuksiaan.

* nuorille, jotka haluavat kokeilla hiusväriä, mutta ovat vielä liian nuoria värjättää hiuksia.

* joille alkaa ilmestymään ensimmäisiä harmaita hiuksia.


Sävyttävät hoitoaineet ovat erinomaisia korostamaan omaa hiusväriä tai ylläpitämään kampaamossa värjättyjä hiuksia.

Luonnollista hiusväriäsi hoitoaine kirkastaa, sävyttää ja antaa kiiltoa. Kampaamossa värjättyjä hiuksia sävyttävä hoitoaine ylläpitää ja elvyttää pohjalla olevaa hiusväriä.

Värivivahteesta ja sekoituksesta riippuen, hoitoaineilla pystyy taittamaan ja tasoittamaan ei toivottuja lämpimiä värejä hiuksissa tai lisäämään lämpimiä värejä sekä luomaan uutta syvyyttä hiusväriin. Halutessasi voit muuttaa kokonaan hiusten väriä oman näköiseksi.


Vitality´s Espresso sävyttävät hoitoaineet ovat kevyitä happaman pH:n ansiosta, joten ne ovat ihanteellisia värikäsitellyille hiuksille ja herkälle iholle. Vaikuttavia aineosia ovat mm. Keravitin ja kasviproteiinipohjainen molekyylikompleksi, jotka yhdessä vahvistavat hiusrakennetta.


Vitality’s Espresson sävyttävistä hoitoaineista löytyy 13:sta eri sävyä:

Kauniista vaaleista, elegantteihin ruskeisiin tai eloisan punaisiin sävyihin. Jokaiselle löytyy oikea ratkaisu, sillä voit myös sekoittaa sävyjä keskenään juuri itselle sopivan väriseksi. Oli toiveissa sitten pastelliset sävyt, maanläheiset värit tai jopa kirkkaat keltaiset ja vihreät sävyt.

Sävymaailmasta löytyy myös väritön Neutro, jolla saat uskomattoman kiillon värjäämättömiin hiuksiin tai sillä voit laveerata haluamasi pastellisävyn.


 • Neutro - kirkasta värjäämättömiä hiuksia, antaa upean kiillon. Hoitoaineella voit sekoittaa muita värejä yhteen ja tehdä sävyttävästä hoitoaineesta pastellin tai maanläheisen sävyn.
 • Platino - kirkastaa puhtaan vaaleita hiuksia. Sopii raidoitetuille tai vaalennetuille hiuksille. Optimaalinen 10 tummuusasteesta ylöspäin, erittäin platinan vaaleihin soveltuva.
 • Argento - kirkastaa tehokkaasti puhtaan vaaleita hiuksia ja puhdistaa hiuksista ei toivottuja keltaisia vivahteita. Optimaalinen 9-11 tummuusasteille.
 • Dorato - kirkastaa lämpimiä vaaleita hiuksia. Lisää kultaisuutta hiuksiin. Optimaalinen 9-11 tummuusasteille.
 • Latte Macchiato - kirkastaa hiekan vaalean ruskeita hiuksia. Taittaa ei toivottuja lämpimiä vivahteita hiuksista. Optimaalinen 7-9 tummuusasteille.
 • Cappuccino - kirkastaa lämpimän ruskeita hiuksia ja lisää lämpöä hiusväriin. Optimaalinen 6-8 tummuusasteille.
 • Marrone - kirkastaa viileän ruskeita hiuksia. Optimaalinen 4-6 tummuusasteille, toimii myös 2-3 tummuusasteille.
 • Rame - kirkastaa kuparin punaisia hiuksia. Optimaalinen 6-8 tummuusasteille, toimii myös 8 tummuusasteella.
 • Rosso - kirkastaa kylmän punaisia hiuksia. Optimaalinen 5-7 tummuusasteille.
 • Viola - kirkastaa violetin sävyisiä hiuksia. Optimaalinen 4-6 tummuusasteille. Toimii myös 2-3 tummuusasteille, silloin saadaan enemmän kiiltoa.
 • Giallo - kirkas keltainen sävy. Lisää lämpöä hiuksiin tai värjää vaaleat hiukset kokonaan keltaiseksi. Optimaalinen 5-11 tummuusasteille.
 • Blue - kirkas sininen sävy. Taittaa ei toivottuja lämpimiä sävyjä tummissa hiuksissa. Värjää vaaleat hiukset kirkkaan siniseksi tai ylläpitää sinistä sävyä hiuksissa. Optimaalinen 5-11 tummuusasteille.
 • Verde - kirkas vihreä sävy. Taittaa ei toivottuja punaisia sävyjä. Värjää vaaleat hiukset vihreäksi. Optimaalinen 5-11 tummuusasteille.


Värillisen hoitoaineen käyttöohje:

Levitä hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin shampoo pesun jälkeen. Kampaa hiukset läpi ja anna vaikuttaa. Helppoa ja nopeaa! Hoitoaineen vaikutusaika on ainoastaan 3-5 minuuttia (jos haluat voit antaa vaikuttaa jopa 15 minuuttia, silloin hiusväristä tulee intensiivisempi). Voit sekoittaa mitkä tahansa hoitoaineet keskenään tehdäksesi oman sävyn. Käytä sävyttävää hoitoainetta kerran viikossa tai kaksi kerta kuukaudessa tilanteesta riippuen.


INC: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, QUATERNIUM-87, CETRIMONIUM CHLORIDE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, QUATERNIUM-91, CETRIMONIUM METHOSULFATE, POLYQUATERNIUM-4, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DIMETHICONE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE).