• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality´s Espresso hiusväriä sävyttävät hoitoaineet

30,00 €

(100 ml = 15,00 €)
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Espresso sävyttävät hoitoaineet sopii kaikille hiustyypeille. Hiusväriä syventävät, elvyttävät ja kirkastavat hoitoaineet vahvistavat hiusten rakenneta ja tekevät hiuksista helposti kammattavat. Hoitoaine tekee hiuksista pehmeän ja kiiltävät sekä tuo uuttaa hehkua pohjalla olevan hiusväriin.


Sävyttävä hoitoainetta on helppo käyttää. Se on nopea ja turvallinen värjäysvaihtoehto niin nuorille kuin aiukuisille, ketkä eivät ole ikinä värjännyt hiuksia, mutta ensimmäiset harmaat puskee ja niitä halutan häivyttää.


Sävyttävät hoitoaineet ovat erinomaisia oma hiusväriä korostavia tai kampaamossa värjätyt värin yläpitäviä tuotteita. Luonnollista hiusväriäsi hoitoaine kirkasta ja antaa kiiltoa. Ylläpitää ja elvyttää kampaamossa värjätyt hiusväriä. Värivivahteesta ja sekoitukseta riippuen, hoitoainella pystyy taittaamaan ja tasoittamaan ei toivottuja lämpimiä värejä hiuskistaan. Lisäämääm lämpimiä väriä hiuksiin tai luomaan uuttaa syvyyttä hiusväriin. Halutessaan voit muutaa kokonaan hiusten väriä oman näköiseksi.


Vitality´s Espresso sävyttävät hoitoaineet ovat kevyesti happaman pH:n ansiosta, joten se on ihanteellinen värikäsitelyyille hiuksille ja herkälle iholle. Vaikuttavia aineosia Keravitin ja kasviproteiinipohjaisen molekyylikompleks, jotka yhdesä vahvistavat hiusrakennettaa.


Vitality’s Espresson sävyttävästä hoitoaineesta löytyy 13:sta eri sävy, kauniisiin vaaleisiin, elegantti ruskeisiin tai eloisan punaisin sävyihin. Jokaiselle löytyy oikea ratkaisu, sillä voit myös sekoittaa sävyjä keskennään juuri itselle sopivan väriksi. Toiveessa pastelleisia sävyjä tai maanläheiset värit vai jopa kirkkaat keltaiset ja vihreet sävyt.

Sävymaailmasta löytyy väritön Neutro, jolla saat uskomattoman kiillon värjäämättömiin hiuksiin tai sillä voit laveeraat haluamaasi pastellisävyn.


Käyttö: Levittää hoitoainetta pyyhkuiviin hiuksiin shampoo pesun jälkeen. Kampaa ja anna vaikuttaa. Helppo ja nopea. Hoitoaineen vaikutusaika ainoastaan 3-5 minuuttia (jos haluat voit antaa vaikutta jopa 15 minuutia, hiusväristä tulee intensiivsempi). Voit sekoittaa mitkä tahansa hoitoaineet keskenään tehdäksesi oman sävyn. Käytä sävyttävä hoitoainetta kerran viikossa tai kaksi kerta kuukaudessa tilanteesta riippuen.


Vitality´s Espresso sävyt:


* Neutro - kirkasta värjäämättömia hiuksia, antaa upean kiillon. Hoitoaineella voit sekoittaa muita värejä yhteen ja tehdä sävyttävästä hoitoaineesta pastellin tai maanläheisen sävyn.

* Platino - kirkastaa puhtaan vaaleita hiuksia. Sopii raidotettuille tai vaalennetuille hiuksille. Optimaalinen 10 tummusasteesta ylöspäin, erittäin platinan vaaleihin soveltuva.

* Argento - kirkastaa tehokasti puhtaan vaaleita hiuksia ja puhdistaa hiuksista ei toivottuja keltaisia vivahteita. Optimaalinen 9- 11 tummusasteelle.

* Dorato- kirkastaa lämpimiä vaaleita hiuksia. Lisää kultaisuutta hiuksiin. Optimaalinen 9-11 tummusasteelle.

*Latte Macchiato- kirkastaa hiekan vaalean rusketa hiuksia. Taittaa ei toivottuja lämpimiä vivahteita hiuksistaan. Optimaalinen 7-9 tummusasteelle.

* Cappuccino - kirkastaa lämpimän ruskeita hiuksia ja lisää lämpöä hiusväriin. Optimaalinen 6-8 tummusasteelle.

* Marrone - kirkastaa viileänruskeita hiuksia. Optimaalinen 4-6 tummusasteelle, toimii myös 2-3 tummusasteella.

* Rame - kirkastaa kuparinpunaisia hiuksia. Optimaalinen 6-8 tummusastelle, toimii myös 8 tummusasteella.

* Rosso - kirkastaa kylmän punaisia hiuksia. Optimaalinen 5-7 tummusasteella.

* Viola -kirkasta violetti sävyisiä hiuksia. Optimaalinen 4-6. Toimii myös 2-3 tummusasteella, silloin saadaan enemmän kiilto.

* Giallo- kirkas keltainen sävyy. Lisää lämpöä hiuksiin tai värjää vaaleat hiukset kokonnaan keltaiseksi. Optimaalinen 5-11 tummuusasteelle.

* Blu- kirkas sininen sävy. Taittaa ei toivottuja lämpimiä sävyjä tummissa hiuksissa. Värjää hiukset kirkaan siniseksi tai ylläpitää sinistä sävyä hiuksissa. Optimaalinen 5-11 tummuusasteelle

* Verde- kirkas vihreä sävy. Taittaa ei toivottuja punaisia sävyjä. Värjää vaaleat hiukset vihreäksi. Optimaalinen 5-11 tummusasteelle


INC: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, QUATERNIUM-87, CETRIMONIUM CHLORIDE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, QUATERNIUM-91, CETRIMONIUM METHOSULFATE, POLYQUATERNIUM-4, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DIMETHICONE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE).