Kesätarjous: Alga Maris aurinkovoiteet -10 % kesäkuun loppuun. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Hiuspohjan hyvinvointi

Terve hiuspohja on kauniiden hiusten perusta.

Nainen katsoo kylpyammeesta, puuhe turbaani kieputettu hiuksiin.

Löydä oikeat tuotteet ja vinkit hiuspohjasi hoitamiseen.

Hiuspohjan hoitaminen on avain terveisiin hiuksiin. Puhdas hiuspohja tekee myös hiuksista paksumman ja tuuheamman oloiset. Säännöllinen hiuspohjan hoito ja kuorinta edistävät verenkiertoa, ehkäisevät kuivuutta ja hilseilyä, vähentävät hiusten rasvoittumista ja auttavat hiuspohjan aknen hoidossa. Huolehtimalla hiuspohjastasi varmistat myös hiusten hyvinvoinnin.

Hiuspohja on ihoa siinä missä muukin iho, ja se tarvitsee säännöllistä kuorintaa, puhdistusta ja kosteutusta. Hiuspohja kuivuu herkemmin ja kerää epäpuhtauksia, mikä aiheuttaa kutinaa ja rasvoittumista. Siksi on tärkeää käyttää hiuspohjan hoitoon tarkoitettuja tuotteita, jotka:

Vinkit hiuspohjasi hoitamiseen.

Hiuspohjan hoito stimuloi päänahan verenkiertoa, poistaa rasvahapot hiustupeista ja edistää terveiden hiusten kasvua. Kauniiden hiusten saavuttaminen vaatii säännöllistä puhdistusta, kuorintaa ja hoitoa. Ota nämä hoito-ohjeet talteen ja tee hiuspohjan hoitamisesta säännöllinen tapa varmistaaksesi hiustesi terveyden ja kauneuden.

Vitality's hiuspohjan tuotteet tarjoavat kolme vaihetta: kuorinta, puhdistus ja hoito:

Kuorinta: Tee hiuksiin jakaukset niin, että hiuspohja on näkyvissä. Levitä kuorinta-aine hiuspohjaan ja hiero sitä kevyesti sormenpäillä tai hiuspohjaharjalla. Tämä stimuloi samalla hiuspohjan verenkiertoa.

Puhdistus: Levitä kuorinta-aineen päälle sopiva shampoo ja emulgoi ne yhdessä. Hiero varovasti ja vaahdota huolellisesti, sitten huuhtele perusteellisesti.

Hoito: Levitä tarvittaessa sopiva hoitoaine shampoopesun jälkeen. Huuhtele hoitoaine pois ja viimeistele hiuspohja kosteuttavalla ja ongelmia ehkäisevällä nesteellä. Käytä hiuspohjan nestettä viikoittain, myös kesällä.

Asiakkaiden suosikit