• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Kauneuden arvoitukset: Asiantuntijat paljastavat salaisuudet

Täältä sivulta löydä nopeat vastaukset hiustesi- ja ihonhoitoon!

Koe uusi kauneudenhoito ulottuvuus ilmaisen hiuskonsultaation avulla. Vastaukset mielenkiintoisiin asiakas kysymyksiin odottavat sinua!"

Olemme täällä vastataksemme kaikkiin hiuksiisi, päänahkaan ja ihon liittyviin kysymyksiisi. Unohda hiuspohjan huolenaiheet, saavuta unelmiesi hiusten kunto ja löydä sopivat ihonhoitoratkaisut sekä päänahalle että iholle muiden asiakkaiden kysymysten avulla

Kysymys & vastaus -osiossamme olemme vastanneet yleisimpiin hiusten, hiuspohjan ja ihonhoitoon liittyviin kysymyksiin. Olemme kirjanneet ylös asiakkaidemme esille tuomat kysymykset, joten löydät varmasti juuri sinua kiinnostavat vastaukset. Joten pysähdy hetkeksi ja sukella kauneuden salaisuuksiin - yhdessä luomme juuri sinulle parhaan mahdollisen hius- ja ihonhoitorutiinin!

Banneri kuiva hiuspohja kysymys vastaus osio

Kuiva tai kutiseva päänahka: Yleisimmät kysymykset ja asiantuntijoiden vastaukset

Asiakkaiden kysymykset:

Mitä tehdä kun päänahka kutisee ja hiukset rasvoittuvat nopeasti?

Hiuspohjasi kutise luultavasti sen takia, että se on kuiva. Ja rasvoittuu sen takia, että iho yrittää parantaa talituotannon tasapainoa.

Joten kotikonstein pystyt hoitamaan kutisevaa hiuspohjaa kosteuttavalla hiuspohjanesteellä.

Hiuspohjan puhdistus hedelmähappokuorinnalla tai mekaanisesti kuorintanaamiolla ovat tässäkin tapauksessa tärkeitä hoitokeinoa, jotta kosteuttava ja rauhoittava hiuspohjan neste pääse imeytymään päänahkaan.

Suuri helpotus saadaan kuitenkin jo pelkällä päänahan kosteuttavalla tuotteella.

Minulla on herkkä päänahka, mikä helposti kesällä palaa, mitä voin tehdä?

Oikeanlaiset tuotteet hiuspohjalle ovat tärkeät. Aurinkosuoja shampoo ja rauhoittava päänahan neste pitävät hiuspohjan kunnossa. Oikeat tuotteet sinun hiuksillesi ja päänahalle vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi mm. hiuspohjan palaamisen, jos hiuspohja on ohut ja herkkä.

kuvitus kuva kysymys& vastaus osioon

Löydä vastaukset tuotteisiin liittyen

Asiakkaiden kysymykset:

Milloin tai miksi tulisi käyttää syväpuhdistava shampoota?

Syväpuhdistavan shampoon tarkoituksena on poistaa hiuspohjasta sinne kertynyt muotoilutuotejäämät, ylimääräisen rasvan, lian ja muut epäpuhtaudet. Sen pesevät ainesosat ovat vahvempia, eli pH korkea, kuin hoito shampoissa, eivätkä yleensä sisältää hoitavia ainesosia. Sen takia suosittelen syväpuhdistava shampoota käyttää 1x kuukaudessa tai harvemmin. Liian useassa käytössä se voi kääntä hiuspohjan oman normaalin floratuotannon, eli ihon suojakerroksen päälaelleen, ja hiukset alkavat rasvoittumaan entistä enemmän koska hiuspohja kuivuu. Mutta älä käyttää syväpuhdistava shampoota kun sinulla on hiuspohjan ongelmia, ei päänahka oireile.

Kannattaako sävyttävä hoitoaine laittaa ennen hiusten värjäystä vai jälkeen?

Tähän on kaksi hyvää tapaa:

1. Jos hiuksissasi on pohjalla jo hiusväri, mikä on haalistunut ja mietit pitäisikö jo värjätä hiukset vai ei, niin voit halutessasi pidentää värjäysväliä käyttämällä sävyttäviä hoitoaineita ennen uutta hiusten värjäystä. Silloin saat ns. "lisää aika" vanhaan hiusvärin.

2. Toinen hyvä tapa on aloittaa sävyttävien hoitoaineiden käyttö hiusten värjäyksen jälkeen noin 3 viikon päästä värjäyksestä, jolloin voit ylläpitää väriloistoa ja syvyyttä. Se antaa myös pidemmän ajan värjäysten välillä.

Onko olemassa jotain tuotetta, mikä ylläpitää hiusväriä hiuksissa, ettei se lähtisi niin nopeasti?

Suosittelen sävyttäviä hoitoaineita esimerkiksi Vitality´s Espresso , niillä voi ylläpitää värin kestoa helposti kotona. Ne ovat nopea levittää ja vaikutusaika vain 3-15 minuuttia.

Sävyttävät hoitoaineet syventävät ja elvyttävät sekä kirkastavat hiusväriä ja samalla vahvistavat hiusten rakennetta. Sen lisäksi, parasta on että sävyttävät hoitoaineet hoitavat myös hiuksia ja tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät, sekä tuovat uuttaa hehkua pohjalla olevan hiusvärin.

Mitä muuta kuin muotovaahtoa voi käyttää hiuksissa pesun jälkeen, kun alkaa hiuksia muotoilemaan?Nyt tuntuu ettei muotovaahto enää riittää kun hiukset on pidemmät.

Tähän on kolme eri vaihtoehtoa ☝️

Jos hiukset menevät vähänkin yli olkapäiden, silloin muotovaahto saattaa jäädä "liian miedoksi".

Esimerkiksi:

1. Rakennesuihkeet- niillä saa hieman karheuttaa ja joustavuutta hiuksiin ja tällöin hiuksia on helpompi muotoilla.

2. Kampausnesteet- voi suihkuttaa joka puolelle hiuksiin tai ottaa yksi hiusosio kerralla ja suihkuttaa pelkästään siihen paikkaan.

3. Tyvivaahdon ja kampausnesteen yhdistelmä. Tyvivaahto antaa vahvaa tukea tyveen, jolloin se kohottaa hiuksia. Kampausneste taas sitoo hiuksia niin että niissä on volyymia ja joustavuutta, jolloin niihin saa taipuisuutta muotoillessa.

Huomioi kuitenkin, että pitkissä hiuksissa liian vahvat muotoilutuotteet eivät toimii rakennetta antavana, vaan pikemmin ne tekevät hiukset takkuiseksi.

Kuinka valita hyvää hiusharja itselle?

Hiusharjan valinta on haastava jopa ammattilaisille. Kuitenkin tärkein ominaisuus, mitä itse katson, on pito harjan varressa ja miltä harjakset tuntuvat iholla.🙂

👍Ehdottomasti pitää olla kuminen harjan varsi tai syviä uurteita/ muodoltaan kulmikas varsi. Pelkällä pyöreällä varrella ei saa kunnon otetta harjasta ja se liukuu käsissä.

👍 Harjaosa on hyvä testata käsivarrella, esim. raapiiko harjat ihoa tai ovatko ne liian pehmeät.

☝️Muista, että hiustenharjaus luo kitka hiuksiin, joten harjakset pitää olla riittävän napakat, muttei liian kovat. On tärkeää ettei harja revi hiuksia.

Kaikki harjat eivät sovi kaikille, joten valitse hiusharja käyttötarpeen mukaan, eli harjaatko hiuksia märkänä tai kuivana.

Kuinka valita hyvä hiusharja omalle hiustyypille?

Hiustyyppejä on useita ja suosittelen valitsemaan harjan sen ja hiusten pituuden mukaan.

☝️ Helposti takkuuntuville hiuksille hiusharjan täytyy pystyä selvittämään hiukset ilman, että se repii niitä.

👩‍🦱erittäin vahvalle luonnonkiharalle hiusharja täytyy olla harvaharjaksinen tai isommat "piikit" kammassa. Paras on afrokampa.

🧒Lyhyissä hiuksissa usein riittää pelkkä kampa tai kaksipuolinen hiusharja, jota kutsutaan myös tunnelinharjaksi.

👱‍♀️Pitkähiuksiset taas tarvitsevat enemmän "lapiotyylistä" hiusharja.

Onko sulfaatitonta shampoota? Miksi hoitoaineissa on sulfaatteja?

Kyllä, nykypäivänä löytyy useita sulfaatittomia shampoita. ☺️

Usein sulfaatittomissa shampoissa pesevänä ainesosana on käytetty kookosjohdannaisia pinta-aktiivisia aineita. Sulfaatittomat shampoot ovat koostumukseltaan paksumpia, hoitavampia ja vaahtoavat vähämmän.

Sulfaatit ovat pinta-aktiivisia aineita, joilla on puhdistava ominaisuus, vaahtoisuuden ja viskositeetin säätelijänä ominaisuus, sen takia sulfaatteja löytyy myös hoitoaineissa


Ota rohkeasti yhteyttä!

Haluatko tietää, miten kuivat hiukset hoidetaan tehokkaasti? Vai oletko etsimässä ihonhoitotuotteita, jotka tekevät ihmeitä? Entä tarvitsevatko vaaleat hiuksesi erityistä hoitoa? Ei hätää, meillä on vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin! Olemme omistautuneet hiustesi ja hiuspohjasi hyvinvoinnin ylläpitoon.

Käytä tätä lomaketta ottaaksesi rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä hius- ja ihonhoitoon tai tuotteisiin liittyen. Olemme täällä auttamassa sinua!