Kesätarjous: Alga Maris aurinkovoiteet -10 % kesäkuun loppuun. Osta omasi nyt!

 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Värjätyt hiukset

Vinkit värjättyjen ja kuivien hiusten hoitamiseen

1. Määritä hiusten kuntosi. Onko ne värjätyt ja kuivat, värjätyt ja katkeilevat vai värjätyt ja hyväkuntoiset? Valitse hoitoaine hiusten kunnon mukaisesti. Hyväkuntoisille riittää väriä suojaava hoitoaine. Katkeilevat ja takkuiset hiukset kaipaavat sekä rakennepaikkausta että kosteutta ja kuivat hiukset kaipaavat kosteutta.

2. Käytä hiustyypille sopivia pesutuotteita, kuten poishuuhdeltavaa hoitoainetta, hiusnaamiota ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Valitse tuotteet, jossa on mukana väriä suojaava ominaisuus. Näin pidät hiusvärin kirkkaana.

3. Suojaa hiuksia auringolta ja käytä hiuksissa kesäisin aurinkosuojatuotteita. UV-säteily haalistaa hiusten väriä ja kuivattaa hiuksia entisestään. Auringon lämpö aiheuttaa hapettumisprosessin hiuksissa, joka vaikuttaa hiusten väriin.

4. Vältä käyttämästä syväpuhdistavia shamppoita hiusten pesussa jatkuvasti. Pese hiuksia syväpuhdistavalla shampoolla juuri ennen seuraavaa värjäyskertaa. Luonnollisissa hiuksissa voit pestä kerran kahdessa kuukaudessa.

5. Käytä hiusnaamioiden yhteydessä jätettävää hoitoainetta. Näin tehostat naamion hoitavaa vaikutusta hiuksissa. Hiusnaamiota voi käyttää pikahoitoaineena tai antaa 5-10 minuuttia vaikuttaa.

6. Suojaa hiuksia lämpövaurioilta ja vältä lämpölaitteiden kuten suoristusrautojen ja kihartimien jatkuvaa käyttöä. Käytä lämpösuojasuihketta aina ennen muotoilurautojen käyttöä. Anna hiukset kuivua vapaasti tai kuivata föönilla. Fööni ei rasita hiuksia liikaa.

7. Leikkaa hiusten latvat säännöllisesti. Kuivat ja värjätyt hiukset voivat olla alttiimpia katkeilulle ja haaroittumiselle. Käy kampaajalla säännöllisesti leikkaamassa latvoja, jotta hiukset pysyvät terveinä ja vahvoina.

Hehkuva sävy hiusvärin korostamiseen

Kenelle sävyttävät hoitoaineet ja vaahdot sopivat?

 • Värjäämättömille hiuksille, kun halutaan syventää pohjalla oleva hiusväriä tai lisätä niihin lämpöä tai taittaa niistä lämpöä.
 • Ruskeille hiuksille, kun halutaan ylläpitää ruskeiden hiusten syvyyttä seuraavaan värjäyskertaan asti.
 • Punaisille hiuksille, kun halutaan säilyttää punaisen sävyn vahvuutta seuraavaan värjäyskertaan asti.
 • Vaaleille hiuksille, kun halutaan taittaa niistä lämpöä tai ylläpitää vaaleiden hiusten hehkua tai kokeilla jotain uutta ja shokeeraavaa.
 • Harmaille hiuksille, kun halutaan korostaa hopean harmautta tai häivyttää hiusten harmaantumista tai pehmentää harmaan hiuksen väritöntä väriä.

Vinkkejä tuotteen valintaan:

1. Valitse hoitoaineen sävy. Sävyttävien hoitoaineiden tärkein ominaisuus on niiden kyky antaa hiuksille haluttu sävy. Valitse sävy, joka sopii omien hiusten väriin.

2. Huomioi pohjalla oleva hiusväri. Onko se luonnollinen vai värjätty? Jos haluat säilyttää hiustesi luonnollista sävyä, valitse sävyttävä hoitoaine, joka on mahdollisimman lähellä omaa hiustesi väriä. Näin saat hiuksiin lisää kiiltoa ja pehmeyttä. Kun hius on värjätty, valitse hoitoaine tai vaahto, joka korostaa pohjalla olevia vivahteita- ruskeaa, punaista, kuparia tai harmaata.

3. Huomio myös hiustesi kunto. Sävyttävät hoitoaineet ovat erinomaisia hiustenhoitotuotteita, sillä ne sisältävät yleensä kosteuttavia ja hiuksia vahvistavia ainesosia. Kun tarvitset kosteutta - valitse hoitoaine, joka auttaa vahvistamaan ja hoitamaan hiuksia. Kun tarvitset ylläpitämään pohjalla olevaa hiusväriä, valitse sävyttävä muotovaahto.

4. Käyttötarkoitus ja tarve. Ne ratkaisevat tuotteen valinnassa. Sävyttävä hoitoaine voi auttaa monessa tilanteessa: lisää väripigmenttiä hiuksiin, antaa hiuksille lisää kiiltoa ja pehmeyttä, peittää harmaita hiuksia tai ylläpitää hiusvärin hehkua kampaamon värjäyskertojen välillä. Valitse sävyttävä hoitoaine, joka vastaa parhaiten omaa käyttötarkoitusta ja tarvetta.

5. Sävyttävä hoitoaine. Helppo tapa palauttaa hiuksille nopea ja vahva väripigmentti ilman kovaa värikäsittelyä. Sitä käytetään samalla tavalla kuin tavallista hoitoainetta, joten sen käyttö on helppoa ja nopeaa.