Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Tunnista hiustesi tarpeet

Hymyilevä tyttö pitää kiinni erittäin kiharasta hiussoruvasta.
Naine selinpän, esittele kauniita vaaleita hiuksia.
Naine selin päin pöyhii kiharettuja hiuksia.

Tunnista hiuksesi tarpeet ja rakenna räätälöity hiustenhoito-ohjelma itsellesi

Hiustenhoidossa keskiössä olet sinä ja avaimena on ymmärtää omien hiustesi tarpeet; ne ohjaavat sinua tuotevalintojen ja käytön suhteen. Hiusten hoitotarve ei ole aina sama ja esimerkiksi elämäntilanteiden muutokset ja hiuspohjan kunto vaikuttavat myös hiusten hyvinvointiin. Tämän vuoksi hoitotuotteita ja -tottumuksia on hyvä pysähtyä välillä tarkastelemaan.

Juuri sinun tarpeisiin sopivalla hiustenhoito-ohjelmalla saat palautettua ja ylläpidettyä kauniit ja hyvinvoivat hiukset. Ovatko hiuksesi?

Jos olet epävarma hiustesi tarpeista, ole rohkeasti meihin yhteydessä. Luodaan sinulle yhdessä juuri sinulle sopiva hiustenhoito-ohjelma!

Hiusten kuntoon vaikuttavat pääasiassa kaksi tekijää:

Toisilla enemmän, toisilla vähemmän - riippuen hiusten omasta luonnollisesta kuitukerroksesta ja sisäisestä proteiiniketjusta.

1. Kemiallinen käsittely

 • Värjäys
 • Vaalennus
 • Raidoitus
 • Kiharakäsittely

2. Mekaanien käsittely

 • Hiusten harjaus kuivana tai märkänä
 • Tiukat ponihännät ja hiusnutturat
 • Hiusten suoristaminen tai kihartaminen lämpölaitteilla

Hius on lujaa ainetta; se kestää painoa jopa 100 g ja voi venyä noin 30 prosenttia oman pituutensa verran. Hauraat ja vaurioituneet hiukset ovat kuitenkin heikot ja katkeilevat helpommin jopa liiallisesta kosteudesta.

Kolme erilaista hiuskuva, jossa ensimmäisessä kuvassa nuori tyttö näkyy osittain poskella ja hiukset ovat ylös laitettu. Toisessa kuvassa naine katso alas ja käsi hiusnutturassa. kolmannessa kuvassa tyttö pitää päälaelta hiuksista kiinni..

Miten saada terveet ja kauniit hiukset?

Hiukset ovat enemmän kuin ulkoinen kauneus - niiden kunto heijastaa kokonaisvaltaista huolenpitoa ja terveyttä. Hiukset koostuvat pääosin keratiinista, rakenneproteiinista. Samasta aineesta muodostuvat myös kynnet ja ihon pintasolukko. Hiusten keratiini on kova, kun taas ihon keratiini on pehmeämpi.

Vaurioitunut ja käsitelty hius: haasteet ja hoito

 • Kaksihaarainen hius on merkki vaurioituneesta hiuksesta. Tämä pituussuuntaisesta haaroittanut hius johtuu usein voimakkaasta kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, jotka kuivattavat hiuksia. Kuivat hiukset ovat hauraat, ohuet ja katkeilevat helposti.
 • Kemialliset käsittelyt hiuksissa kuten värjäys, vaalennus ja kuumakäsittelyt (esimerkiksi suoristusraudat) sekä altistuminen auringolle vaikuttavat hiusten sidos- ja kuitukerroksen proteiiniketjuun. Kun hiusten kerrokset (proteiini- ja lipidirakenne)ovat vaurioituneet, hiukset katkeilevat ja takuuntuvat helposti.

Hoidon tärkeys:

Kun hiukset ovat vaurioituneet tai käsitellyt, ne kaipaavat paljon kosteutta ja tehohoitoa. Silloin suosittelen käyttämään hiuksia ravitsevia, rakennepaikkaavia, kosteuttavia hoitotuotteita, kuten hiusnaamioita ja hiusöljyjä. Niillä saadaan palautettua hiusten kosteustasapaino ja joustavuus.

Mikä on Hiustenhoito-ohjelma?

Hiustenhoito-ohjelma yhdistelee tuotteita, jotka on valittu sinun hiustarpeidesi mukaan, tavoitellen haluttua lopputulosta ja sopien samalla elämäntyyliin ja taloudelliseen tilanteeseesi.

 1. Perushiustenhoito-ohjelma sisältää shampoon ja asianmukaisen hoitoaineen hiustesi ja hiuspohjan tarpeiden mukaisesti, sekä muotoilutuotteen riippuen käsittelytavoistasi.
 2. Erikoishiustenhoito-ohjelma voi puolestaan sisältää hiuspohjan kuorinnan, erityisen kosteuttavan hoitonesteen, ja hiuksille sopivat hoitoaineet, huuhdeltavat tai jätettävät, sekä muotoilutuotteen hiustyypin mukaan.