Kesätarjous: Alga Maris aurinkovoiteet -10 % kesäkuun loppuun. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Vaaleat hiukset

Vaaleiden hiusten tietopaketti

Vaaleat hiukset loistavat monissa eri sävyissä - luonnollisen vaaleista, kylmän vaaleista tuhkan sävyihin, vihertävistä sävyistä hopean vaaleisiin ja luonnollisen harmaisiin. Jokainen vaalean sävyn laji vaatii omanlaisensa hoito-ohjeet ja tarpeet. Oli kyseessä sitten herkkä luonnollinen sävy tai dramaattinen kylmä vivahde, vaaleiden hiusten hoitaminen vaatii erityistä huolenpitoa ja huomiota. Tutustu alla oleviin vinkkeihin ja tietopakettiin, jotka korostavat tärkeitä näkökohtia vaaleiden hiusten kauneuden ja terveyden ylläpitämisessä.

Vinkkejä vaaleiden hiusten hoitoon:

1. Käytä hoitotuotteita, jotka on suunniteltu vaaleille hiuksille. Vaaleiden hiusten hoitoon on saatavilla hoitotuotteita, jotka sisältävät proteiinia, keratiinia ja kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat vahvistamaan suomukerrosta ja säilyttämään vaaleiden hiusten sävyn ja kiillon.

2. Vältä klooria ja suolavettä. Kloori ja suolavesi kuivattavat entistä enemmän vaaleita hiuksia ja voivat värjätä vaaleat hiukset vihertäväksi. Vaalea hius on herkkä imemään itseensä metalleja ja muita ympäristösaasteita. Ennen uimista kannattaa suojata hiukset uimalakilla ja pestä ne huolellisesti uinnin ja auringonoton jälkeen.

3. Käytä muotoilurautoja ja suoristusrautoja varovasti ja epäsäännöllisesti. Fööni on hellävaraisempi vaaleille hiuksille. Kuumat muotoilulaitteet haurastuttavat vaaleita hiuksia entisestään. Käytä hiusten muotoilun pohjalle aina lämpösuojaa.

4. Selvitä vaaleat hiukset melko kuivana ja käytä avuksi jätettäviä hoitoaineita. Märkä hius on painava ja venyy helposti 30 % omaan painoonsa nähden, joten kun harjaat hiuksia, ole varovainen ettet venytä jo valmiiksi haurasta hiusta lisää. 

5. Käytä hiusten kuivaamiseen hiusturbaania tai pyyhettä. Hiustenpesun jälkeen, kun suurempi vesimäärä on puristettu hiuksista pois, kieputa hiusten ympärille pyyhe tai hiusturbaani. Näin saat hellävaraisen ja hoitavan hiusten kuivatuksen.

6. Käytä hiuksissa sävyttäviä hoitoaineita. Niillä palautat kosteuden ja ylläpidät vaaleiden hiusten kiiltoa ja sävyjä. Sen lisäksi niillä pystyy poistamaan hiuksista ei toivottuja lämpimiä sävyjä. Sävyttävät hoitoaineet ovat hellävaraisempi käsittely vaalennetuille hiuksille.