Kesätarjous: Alga Maris aurinkovoiteet -10 % kesäkuun loppuun. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Hoitovinkit aknehiuspohjalle

Hiuspohjan aknen hoitovinkit: erikoishoito ja suositellut tuotteet

Käytä hiustuotteita, jotka eivät tuki päänahan huokosia. Esimerkiksi öljypohjaiset ja silikonia sisältävät hiustuotteet pahentavat aknea. Tämä koskee myös muotoilutuotteita.

1. Kuorinta viikoittain. Säännöllinen hiuspohjan kuorinta kerran viikossa hedelmähappoa sisältävällä kuorintanaamiolla on tärkeä osa aknen erikoishoitoa. Se auttaa poistamaan tukkeutuneet talihuokoset ja ylläpitämään hiuspohjan terveyttä.

2. Päivittäinen shampoopesu. Pidä päivittäinen shampoopesu rutiinissasi. Se ylläpitää hiuspohjan puhtautta ja ehkäisee liikarasvoittumista. Pese hiukset säännöllisesti shampoolla, joka sisältää salisyylihappoa tai sinkkipyritionia. Tämä estää bakteerien kasvua. Syväpuhdistavaa shampoota ei ole suositeltavaa käyttää, kuin kerran kaksi vuodessa tarvittaessa.

3. Hoitotuotteet hiusten kunnon mukaan. Pitkille hiuksille suositellaan käyttämään hoitoainetta hiusten kunnon mukaan. Valitse joko hiusnaamio tai poishuuhdeltava hoitoaine. Lyhyet hiukset hyötyvät jätettävästä hoitoaineesta.

4. Palauta kosteustasapaino hiuspohjaan. Muista käyttää kosteuttavia hiuspohjan hoitoaineita aina päänahan kuorinnan jälkeen. Tämä ennaltaehkäisee ihon tukkeutumista ja auttaa samalla palauttamaan hiuspohjan kosteustasapainon sekä estää ihon kuivumista sekä herkistymistä. Valitse hiuspohjan hoitoaine, joka auttaa vähentämään tulehdusta ja rauhoittamaan ihoa. Valitse hoitoaine, joka ei sisällä öljyjä tai muita tukkivia aineita, mutta sisältää sisältää salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidia. Käyttää hiuspohjan hoitoainetta säännöllisesti kerran viikossa. Näin ennaltaehkäiset aknen kehittymistä ja ylläpidät hiuspohjan kuntoa.

5. Yritä välttää koskettamasta päänahkaa tai raapimasta sitä, kun se kutiaa. Raapiminen pahentaa aknea ja levittää tulehdusta. Lievitä kutinaa päänahan hiuspohjan hoitoaineella.

6. Muotoilutuotteita maltilla. Käytä muotoilutuotteita kuten hiuslakkaa, vahoja ja geelejä kohtuullisesti ja vältä niiden joutumista päänahkaan.

7. Aknen hoito vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.