• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Vitality´s Intensive Aqua Purezza hilseshampoo

Vitality´s Intensive Aqua Purezza hilseshampoo

20,60 €

(100 ml = 8,24 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua Purezza hilseshampoo puhdistaa päänahan hilseilystä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. ja tasapainottaa ihosolujen uusiutumista.


Hilseshampoolla on antiseptinen ja antibakteerinen ominaisuus, jotka toimivat sieniä tappavana ja niiden lisääntymistä ehkäisevänä toimintana.


Hilseilevä hiuspohja yleensä kutise, joten käytä hilseshampoota yhdessä Purezza hiuspohjan nesteen kanssa. Helpottaa kutina.


Vaikuttavat aineet:
* SINKKI-PCA: säätelee ihon entsyymijärjestelmää.
* KUUSI: kuusen runsaat lignaanit ovat osoittautuneet erittäin tehokkaaksi mikrobien kasvun ehkäisyssä, niillä on merkittävästi antioksidanttisia ja vapaita radikaaleja torjuvia ominaisuuksia. Luonnon torjunta-aine mikrobeille ja tulehduksille.
* Piroktooniolamiini ja klimbatsoli: toimivat yhdessä hilseen lisääntymistä vastaan.
* Sardinianmyrtti: toimii KI.antiseptisesti ja hilsettä ehkäisevästi.


Hilseily on hiuspohjan epätasapainotila, joka joskus aiheuttaa myös ikävää kutinaa. Tällöin ihon entsyymijärjestelmä on normalisoitava, puhdistavalla, kosteuttavalla hoidolla. Kaikkien hiuspohjan ongelmien ensiapu on shampoopesujen tihentäminen.


INC: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Peg-4 Rapeseedamide, Aqua (thermal water), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Leaf Extract, Citrus Nobilis (mandarin orange) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Zinc Pca, Picea Abies (Norway spruce) Wood Extract, Propanediol, Climbazole, Myrtus Communis (Myrtle) Extract, Piroctone Olamine, Polyquaternium-10, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum (Fragrance)