Kesätarjous: Alga Maris aurinkovoiteet -10 % kesäkuun loppuun. Osta omasi nyt!

 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
 • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
 • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Henkilökohtainen värianalyysi -Löydä omat värisi!

alkaen 169,00 €
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Ilmaise persoonallisuutesi henkilökohtaisella värianalyysillä: Kevät, Kesä, Syksy, Talvi

Ilmaise persoonallisuuttasi väreillä ja tee pysyvä vaikutus!


Värianalyysi on tehokas tapa ilmaista persoonallisuuttasi ja luoda itselle varma tyyli. Vaikutuksen tekemiseen menee vain 30 sekuntia, ja suurin osa ensivaikutelmasta perustuu ulkonäköön ja eleisiin. Värianalyysi auttaa sinua inspiroimaan kanssaihmisiä, tuomaan positiivista energiaa ja iloa ympärillesi. Oikeilla väreillä voit näyttää nuoremmalta ja terveemmältä, pysyä ajan tasalla ja säilyttää klassisen tyylikkyyden muuttuvasta muodista huolimatta.

Mikä vuodenaika olet? Oikeiden värien löytäminen on avain persoonallisen tyylin luomiseen. Tunnistamalla oman vuodenaikasi värianalyysin avulla, voit rakentaa vaatekaapin, joka korostaa luonnollista kauneuttasi ja lisää itsevarmuuttasi.Värianalyysi vuodenajoittain:

 1. Värianalyysi Talvi: Talvityyppille sopii parhaiden puhtaat viileät ja intensiiviset värit, kuten syvä sininen, kirkas valkoinen ja musta.
 2. Värianalyysi Kevät: Kevättyyppi loistaa lämpimissä ja pehmeissä väreissä, kuten persikka, koralli ja vaalea keltainen.
 3. Värianalyysi Kesä: Kesätyyppi viihtyy viileissä ja vaaleissa pastellisävyissä, kuten vaaleansininen, laventeli ja vaalea pinkki.
 4. Värianalyysi Syksy: Syksytyyppi kukoistaa lämpimissä ja maanläheisissä sävyissä, kuten terrakotta, oliivinvihreä ja kulta.


Kenelle palvelu sopii:

Henkilökohtainen värianalyysi sopii kaikille, jotka haluavat:

 1. Löytää oman tyylinsä: Tuo esiin persoonallisuutesi vaatteiden ja värien avulla.
 2. Parantaa ensivaikutelmaansa: Tee positiivinen ja pysyvä vaikutus nopeasti.
 3. Lisätä itsevarmuutta: Tunne olosi varmemmaksi ja säteilevämmäksi.
 4. Näyttää nuoremmalta ja terveemmältä: Valitse värit, jotka korostavat parhaita piirteitäsi.
 5. Pysyä ajan tasalla: Löydä klassisia ja tyylikkäitä värejä, jotka kestävät aikaa.
 6. Korostaa luonnollista kauneuttaan: Valitse värit, jotka täydentävät ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyjä.
 7. Luo harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden: Yhdistä vaatteet, meikit ja asusteet saumattomasti.


Mitä palvelulta odottaa?

1. Henkilökohtainen värianalyysi: Löydä värit, jotka sopivat parhaiten ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyihin. Saat räätälöidyn analyysin, joka auttaa sinua valitsemaan oikeat sävyt, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi.

2. Suositukset vaatteisiin, meikkeihin ja silmälaseihin: Saat konkreettisia vinkkejä siitä, miten voit käyttää värejä eduksesi. Saat ohjeet siitä, mitkä vaatteet, meikit ja silmälasit täydentävät värityyppiäsi parhaiten.

3. Tasapaino ihon, hiusten ja silmien värien kanssa: Oikeilla väreillä voit korostaa luonnollista kauneuttasi ja luoda harmonisen kokonaisuuden. Saat ohjeita siitä, miten voit tasapainottaa ihosi, hiustesi ja silmiesi värit harmoniseksi kokonaisuudeksi.

4. Kattava opas värien käytöstä: Saat henkilökohtaisen oppaan siitä, miten ja mitä värejä voit yhdistää vaatetuksessasi kesällä ja talvella. Opas sisältää myös vinkkejä siitä, miten voit lisätä oikeanlaisia värejä meikkipussiisi ja mitkä värit sopivat parhaiten hiuksiisi.

5. Omaa värityyppiäsi sopiva väripaletti: Saat mukaasi käsilaukkuun sopivan väripaletin, joka sisältää värit, jotka korostavat parhaiten värityyppiäsi ja sen arvo on 62 euroa. Tämä paletti auttaa sinua tekemään oikeita valintoja vaateostoksilla ja varmistamaan, että uudet hankintasi täydentävät persoonallista tyylisi.

6. 15 % alennus meikeistä: Ostamalla värianalyysin saat myös 15 % alennuksen meikeistä, jotta voit täydentää uutta tyyliäsi edullisesti.


Miten palvelun ostaminen tapahtuu:

 • Lisää värianalyysipalvelu ostoskoriin.
 • Valitse sitten itsellesi sopiva aika värianalyysiin varattavasta kalenterista tästä.
 • Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, älä huoli! Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0469214569 tai lähettää meille viestiä osoitteeseen info@atbeautybox.fi, niin räätälöimme sinulle sopivan ajan.
 • Kun varaus on tehty ja aika on vahvistettu, odotamme innolla tapaamistamme kanssasi värianalyysin merkeissä!