• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Goldwell Style Sign Sleek Perfection -lämpösuojasuihke

OVH19,20 €
−43 %
10,95 €
(100 ml = 10,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Goldwell StyleSign Sleek Perfection lämpösuoja sisältävä suihkeseerumi silottaa pörröiset hiukset kiiltävän sileäksi. Antaa hyvän lämpösuojan aina 200 asteeseen asti.


Suoristaessa hiuksia, lämpösuojaseerumi tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Lopputulos hyvänäköiset terveet hiukset. Suihkeseerumi sopii erinomaisesti hiuslakan kanssa yhdessä käytettäväksi, kun kiharrat hiuksäa lämpöpuikolla tai suoristusraudalla. Tuote suojaa hiuksia muotoilurautojen kuumuudelta. Sopii kaiken pituiselle hiuksille.


Lämpösuojan lisäksi lämpösuojaseerumi antaa kosteussuojan 24 h ajan, niin että hiukset pysyvät silkkisen sileinä ja suorina tai kiharrettuna koko päivän.


Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin, enne muotoilurautojen käyttöä. Voit myös lisätä suoristamisen jälkeen tuomaan extra-kiiltoa ja kosteussuoja ilman kosteutelta. Tuotteen pito on 0, eli se ei kovettaa hiusta hiusta.


INC: Trisiloxane, Dimethicone, Alcohol, Denat, Capryl Methicone, Polysilicone-28, Bambusa Vulgaris (bamboo) Shoot Extract, Benzophenone-3, Isopropyl Alcohol, Water, Alcohol, Peg-8 Parfum, linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone