• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Goldwell Color Styling Mousse P sävyttävä muotovaahto

OVH14,90 €
−54 %
6,90 €
(100 ml = 9,20 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Goldwell Color Styling Mousse P (pearl) sävyttävä muotovaahto vaaleille ja harmaille hiuksille. Muotovaaht antaa kampaukseen pehmeän pidon ja volyymin. Käytä kuten perinteistä muotovaahtoa.


Goldwell Styling värillinen muotovaahto sisältää suoraväripigmenttejä, jotka tukevat hiusväriä. Muotovaahto
ei kuitenkaan pysty värjäämään hiuksia, vaan korostaa pohjalla olevaa hiusväriä luoden siihen kiiltoa ja pientä sävyä. Värillistä muotovaahtoa levitetään pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna hiusten vapaasti kuivua tai föönaa kuiviksi.


Muotovaahdossa on erittäin kevyt pito ja mieto tuoksu.


Kenelle: Soveltuu kaiken pituisiin hiuksiin, jos haluaa joustavaa, luonnollista ja kevyttä pitoa hiuksiin. Tuo sileyttä hiuksen pintaan, mutta jos haluaa paljon volyymia silloin on liian mieto tuote.


Asiakaspalautteena on tullut, että ylläpitää erittäin hyvin hiusten pohjalla olevaa pigmenttiä. Jos on esim vaaleat hiukset niin kylmän väriset vaahdot ovat hyvin korostanut kylmyyttä tai vaaleutta hiuksissa.


Ainesosat:

INC: Aqua, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-11, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Butane, PEG-9 DimethiconePolyquaternium-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Sodium Stearate, Sodium Acetate, Acetic Acid, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Parfum, Disperse Violet, Acid Violet 43