• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
Marence hiustuotteet ja naine ottaa kylpyhetken itselle.

Marence Nature Treats Nature -hiustenhoitosarja

Sukella Marence Aminohappo Shampoon ihmeelliseen maailmaan – täydellinen valinta kaikille hiustyypeille. Marence Nature Treats on ylpeästi latvialainen kosmetiikkasarja, joka ammentaa inspiraatiota pohjoisen koskemattomasta luonnosta. Marencen hiustenhoitorutiinin ytimessä on luonnon omat aarteet - bioaktiivinen makeanveden hoitomuta yhdessä ravitsevien öljyjen ja tehokkaiden aktiivisten ainesosien kanssa.

Marencen Freshwater Green Mud on biologisesti aktiivista makeanveden vihreää mutaa, joka on muovautunut vuosituhansien kuluessa Latvian syvällä luonnonpuiston järvenpohjassa. Tämä ainutlaatuinen muta on syntynyt kasviston ja eläimistön hajoamisen seurauksena, ja se on täynnä ihmeellisiä ravinteita. Muda sisältää peräti 13 aminohappoa sekä runsaasti C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, D-, E- ja P-vitamiineja. Lisäksi siitä löytyy luonnollisia antioksidantteja, lipidejä ja entsyymejä, jotka tekevät siitä ihanteellisen hiuspohjan ja hiusten hyvinvoinnin tukijan.

Tämä ainutlaatuinen muta säilyttää pH-arvonsa ihmisen ihon kanssa täysin harmoniassa, ja sen ravinteet imeytyvät syvälle ihoon tarjoten täydellistä ravintoa ja hoivaa. Marence Nature Treats on omistautunut tarjoamaan sinulle luonnonvoimaa ja kauneutta, jotta voit nauttia terveistä ja säteilevistä hiuksista luonnon omaa voimaa hyödyntäen.

HUOM! TUOTESARJA POISTU TUOTE VALIKOIMASTA