Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Tilaa hiuspohjan analyysi!

Kauneus-ja-hyvinvointi-ajanvarauskalenteri hiuspohjan analyysi mikrokameralla

Hiuspohjan mikrokameratutkimus

Hiuspohja-analyysissä tutkitaan hiuspohjasi peruskunto suurentavalla mikrokameralla, selvitetään mahdolliset ongelmat tai vaivat ja tehdään niiden pohjalta henkilökohtainen hiuspohjan hoito-ohjelma tarpeen mukaan.

Mikrokamera näyttää onko hiuspohjasi esimerkiksi kuiva, rasvainen, hilseilevä, tulehtunut tai kireä. Mikrokamera paljastaa siis päänahan hyvinvoinnin.

Päänahan kunnon tarkistaminen on tärkeää ympäri vuoden, erityisesti syksystä kevääseen.

  • Hinta: 30 €. Maksetaan paikan päällä tai varauksen yhteydessä.
  • Kesto: Hiuspohjan tutkimus kestää noin 20-30 min.
  • Osoite: Karjalankatu 2 B 24, (Alppitalo 2 kerros), 00520 Helsinki

Hiustesi terveys ja elinvoimaisuus perustuu pitkälti hiuspohjan hyvinvointiin. Siihen vaikuttavat stressi, ruokavaliosi, käyttämäsi hiustenhoitotuotteet, liiallinen hiusten peseminen, ilmasto ja lääkkeet.

Hiustesi terveys on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja se kannattaa aloittaa sieltä mistä hius kasvaa eli hiuspohjasta. Hiuspohjasta selviää heti esimerkiksi minkä tyyppinen shampoo sinulle sopii, onko pulaa kosteudesta, onko talintuotanto epätasapainossa tai onko hiuspohja herkkä.

Mikäli kiinnostuit selvittämään oman hiuspohjan ja hiusten kunnon, varaa aika kalenterista ja katsotaan mitä sieltä selviää. Tutkimukseen voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Jos on isompi ryhmä, sovitaan aika ja paikka erikseen.

Soita 046-9214569 jos eksyt tai sinulla on muuten kysyttävää tuotteista tai palveluista. Voit myös laittaa sähköpostia alla olevalla lomakkeella.

Hiuspohjan analyysin aukioloajat

Maanantai - Perjantai

kello 11.00-16.30 ja sopimuksen mukaan.

Yhteydenottolomake

Voit tehdä varauksen suoraan kalenteriin tai täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen. Voit myös jättää viestin, jos sinulla on kysyttävää hiuspohjan analyysistä, hiustuotteista tai käyttöohjeista.

Näin löydät perille!