• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Aurinkosuojatuotteet

Nainen, lapsi ja mies kävelevät rannalla, jossa UV-säteily on voimakkaampaa.

Suojaa ihosi aurinkosuojavoiteella.

Aurinkosuojatuotteet koko perheelle.

Aurinko ja iho

Iho on vahva elin, mutta se on herkkä monille ympäristötekijöille, jotka aiheuttavat iholle vahinkoa, valovanhenemista ja DNA- vaurioita. Yksi monista ympäristötekijöistä on UV- ja infrapunasäteily.

UV-säteily on pahin ihovaurioiden aiheuttaja. UVA-ja UVB- säteily aiheuttavat ihon palamista. Tämä aiheuttaa ihoon vaurioita, kuten kollageenin hajoamista ja elastisten kuitujen heikentymistä. Kollageeni ja elastiini vaikuttavat ihon rakenteeseen ja ihon joustavuuteen. Ilman niitä ihosta tulee veltto ja roikkuva.

UV- säteilylle altistuminen ei ole ajankohtaista ainoastaan kesällä, vaan säteet vaikuttavat ympäri vuoden. Lumi heijastaa 80 % UV-säteistä, hiekka 15 % ja vesi noin 10%, joten aurinkosuojatuotteiden jatkuva käyttö on suositeltavaa ympäri vuoden.

Aurinkovoiteet ovat ihon "supersankareita". Ne auttavat suojaamaan ihoa palamiselta, sekä ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista, juonteiden ja ryppyjen muodostumista sekä hyperpigmentaatiota. Aurinkovoiteet voivat jopa ennaltaehkäistä ruusufinnin tai aknen puhkeamista.