Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Ohuiden ja hentojen hiusten – hoitovinkit

Tuo volyymia ohuisiin hiuksiin!

Ohuet ja hennot hiukset ovat usein velttoja ja laskeutuvat helposti päätä myöten. Niiden hoitaminen vaatii erilaista käsittelyä verrattuna paksuihin ja tuuheisiin hiuksiin. Näillä yksinkertaisilla hoitovinkeillä ylläpidät ohuiden ja hentojen hiustesi luonnollista kauneutta ja kuohkeutta ilman turhia tuotevalintapaineita.

Vinkkejä ohuiden hiusten hoitoon:

1. Pidä huolta, että hiuspohja on puhdas. Kuori ja tehopuhdista hiuspohja kerran tai kaksi kuukaudessa. Tämä auttaa poistamaan hiustenhoitotuotteiden jäämiä ja muita epäpuhtauksia. Puhdas hiuspohja pitää hiukset kuohkeana.

2. Kun valitset hiustenhoitotuotteet, valitse shampoo hiuspohjan mukaan ja hoitoaine hiusten kunnon mukaan. Myös hiustenlähtöön tarkoitettu shampoo toimii ohuille hiuksille, vaikka sinulla ei olisi hiustenlähtöä. Jos sinulla on terve ja normaali hiuspohja, suosittelen tuuheutta tuovaa shampoota, joka antaa ohuille hiuksille kaipaamaasi volyymia ja ilmavuutta.

3. Ohuissa ja hennoissa hiuksissa hiuksiin jätettävä hoitoaine on hyvä vaihtoehto verrattuna hiusnaamioihin. Kevyesti kosteuttavat poishuuhdeltavat hoitoaineet toimivat myös, mutta valitse sellainen tuote, jossa ei ole öljypohjaisia raaka-aineita. Kun hiukset ovat erittäin käsitellyt ja värjätyt, käytä hiusnaamiota ainoastaan hiusten pituuksiin ja latvoihin.

4. Hiukset kannattaa kuivata föönillä sen sijaan, että antaa hiusten kuivua itsestään. Föönikuivaus tekee hiuksista ilmavammat ja auttaa kuohkeuden ylläpitämistä. Käytä muotoilussa muotovaahtoja, föönausgeelejä tai kampausnestettä, jossa on keskivahva tuki. Näillä saat ohuisiin hiuksiin enemmän rakennetta ja pitoa.

5. Kokeile kuivashampoota. Se lisää ja antaa kuohkeutta päätä myöten laskeuttuville hiuksille. Sen lisäksi se antaa hiuksiin rakennetta, nostetta ja raikkautta ja poistaa hiuksista rasvaisuutta. Helpottaa myös hiusten pöyhimistä tarpeen vaatiessa.

6. Hennoissa ja ohuissa hiuksissa hiuspuuterit ja rakennesuihkeet lisäväät kuohkeutta ja rakennetta hiuksiin. Näiden tuotteiden avulla on helpompi tupeerata hiuksia, jos tykkäät tupeerata.

7. Kiinnitä kampaus hiuslakalla. Varsinkin ohut ja hento hius hyötyy eninten hiuslakan ominaisuuksista.