Kesätarjous: Alga Maris aurinkovoiteet -10 % kesäkuun loppuun. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • 16.6.24 -23.6.24 tehdyt tilaukset toimitetaan 24.6.2024
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Kotikonstit kauniiden kiharoiden luomiseen

Sulavalinjaiset kiharat

Kotikonstit ja työkalut kauniiden kiharoiden luomiseen:

1. Hiuskihartimet

Kreppiraudat sekä ilmakihartimet ovat erinomaisia työkaluja luomaan upeita kiharoita hiuksiin helposti ja nopeasti. Ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erilaisille kiharoille ja tyyleille. Ilmakihartimet antavat luonnollisen ja pehmeän taipuisan lopputuloksen kun taas kreppiraudat tuovat rohkeampia ja tekstuurisempia kiharoita.

Suoristuslaitteet ovat käteviä työkaluja myös kiharoiden luomiseen. Monet suoristusraudat on suunniteltu monikäyttöisiksi, ja niitä voidaan käyttää myös kihartimina. Esimerkiksi suoristusraudan avulla voi luoda kauniita rantakiharoita tai sileitä, kiiltäviä laineita.

2. Kampauspatukat

Kampauspatukat ovat käytännöllisiä työkaluja erilaisten kampausten luomiseen. Niiden avulla voit luoda monia upeita kampauksia kotona.

3. Papiljotit eli kampausrullat

Kampausrullat ovat suosituin tapaa saada hiuksiin kiharoita. Valitse lämpörullat tai samettirullat, molemmilla saat kestävät ja pehmeät kiharat hiuksiin. Valitse päällimäisiin hiuksiin pienemmät rullat ja sivuhiuksiin ja niskaan isommat rullat. Kiharra hiukset yksi rulla kerrallaan ja anna kampausrullat olla hiuksissa noin 20 -30 minuuttia.

4. Letit ja nutturat

Kiharoita saadaan myös letittämällä tai punomalla ja kieputtamalla hiukset nutturalle. Puno tai letitä hiukset ohuiksi tai paksuiksi leteiksi ja anna niiden olla yön yli. Pura aamulla letit ja käytä sormiasi erottamaan hiukset varovasti. Lettien pohjalle voi suihkuttaa myös kampaussuihketta.

5. Muotoilutuotteet

Suola- tai muotoilusuihkeet auttavat luomaan kiharoita hiuksiin tai korostamaan hiuksissa olevia kiharoita. Suihkuta tuotetta hiuksiin ja rutista luonnonkiharoita hiuksia käsin saadaksesi kiharat hiukset. Kun haluat loihtia suorista hiuksista kiharoita, suihkuta muotoilutuotetta ennen letitystä tai punosta.