• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Meikki

Meikki on hieno tapa ilmaista itseään ja korostaa omaa kauneuttaan

Meikillä luot erilaisia positiivisia tunnelmia ja vaikutelmia niin arjessa kuin juhlassa. Tärkeintä on, että meikki tekee sinusta itsevarmemman ja auttaa ilmaisemaan omaa persoonallisuuttasi.

Meikkauksessa eniten käytettyjä tuotteita:

Helppo meikki aloittelijalle

Yksinkertainen meikkitutorial, joka toteutetaan perustekniikkoilla ja tyylillä.

Mitä eroa on arki- ja juhla meikillä?

Arkimeikki:

Arkimeikissä usein pyritään luomaan luonnollinen ja raikas ilme, joka sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tällaisessa meikissä käytetään kevyempiä tuotteita, kuten kevyttä meikkivoidetta, huulipunaa tai -kiiltoa ja ripsiväriä. Silmämeikki voi olla kevyt, esimerkiksi kevyt rajaus tai vaalea luomiväri, joka antaa silmille hieman enemmän eloa.

Juhlameikki:

Juhlameikkiin sen sijaan voi sisältyä enemmän dramatiikkaa, kuten voimakkaampia värejä ja kontrasteja. Juhlameikissä voi käyttää voimakkaampia varjostuksia, tummempia huulipunia ja tumman sekä vaalean luomivärin leikkiä silmämeikissä. Vahvempi meikki korostaa kasvojen parhaita puolia hämärässä valossa ja luo juhlavamman tunnelman.

Muista, että meikki auttaa korostamaan kasvojen parhaita piirteitä ja lisäämään itsevarmuutta ja se on yksi tapa ilmaista itseään, mutta todellinen kauneus tulee sisältäpäin.

Vinkkejä aloitteleville meikkauksen harrastajille:

  1. Aloita perusasioista, kuten ihon puhdistamisesta ja kosteuttamisesta ennen meikin levittämistä. Opettele myös valitsemaan oikeat meikkisiveltimet ja -välineet. Alkuun sopivat puuterivippa ja häivytyssivellin. Aloittelijan kannattaa valita helposti levittyvät ja monikäyttöiset tuotteet, jotka sopivat omaan ihotyyppiin. Esimerkiksi BB-voide tai kevyt meikkivoide tai pelkästään puuteri voi olla hyvä tuote alkuun.
  2. Opettele perustekniikat, kuten meikkivoiteen levittäminen, varjostus, korostus ja huulipunan levittäminen. Aloita kevyesti ja lisää vähitellen tuotetta tarvittaessa. Tee meikki luonnonvalossa, se auttaa näkemään paremmin värejä ja varjoja, jolloin lopputulos on tasaisempi.
  3. Muista aina poistaa meikki huolellisesti ennen nukkumaanmenoa, jotta iho saa levätä yön aikana. Käytä hellävaraista kasvojen puhdistusainetta ja kosteuta iho tarvittaessa yövoiteella.
  4. Meikkaus vaatii kärsivällisyyttä ja harjoitusta. Kokeile eri tyylejä ja tekniikoita, ja muista että virheitä sattuu kaikille. Pidä huolta myös meikkisiveltimistä ja puhdista ne säännöllisesti, silloin niiden käyttöikä on pidempi ja saat tasaisemman lopputuloksen.

Nämä ovat vain muutamia vinkkejä, mutta tärkeintä on löytää oma tapa meikata ja nauttia prosessista.