• +358469214569
 • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • +358469214569
 • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Zuii meikki tuotteet

Meikki on hieno tapa ilmaista itseään ja korostaa omaa kauneuttaan.

Meikillä luot erilaisia positiivisia tunnelmia ja vaikutelmia niin arjessa kuin juhlassa. Tärkeintä on, että meikki tekee sinusta itsevarmaan ja auttaa ilmaisemaan oma persoonallisuutta julkisisää esiintymisissä.

Meikkauksessa eniten käytetään:

Arkimeikki:

Arki-meikissä usein pyritään luomaan luonnollinen ja raikas ilme, joka sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tällaisessa meikissä käytetään kevyempiä tuotteita, kuten kevytmeikkivoide, huulipuna tai -kiilto, ja ripsiväri. Silmämeikki voi olla kevyt, esimerkiksi kevyt rajaus tai vaalea luomiväri, joka antaa silmille hieman enemmän eloa.

Juhlameikki:

Juhla-meikkiin sen sijaan voi sisältyä enemmän dramatiikkaa, kuten voimakkaammat värit ja kontrastit. Juhla-meikissä voi käyttää voimakkaampia varjostuksia, tummempia huulipunia ja tumman ja vaalean luomivärin leikkiä silmämeikissä. Vahvempi meikki korostamaan kasvojen parhaita puolia hämärässä valossa ja luo juhlavamman tunnelmaan.

Muista että meikki auttaa korostamaan kasvojen parhaita piirteitä ja lisäämään itsevarmuutta ja se on yksi tapa ilmasta itseään, mutta todellinen kauneus tulee sisältäpäin.

Vinkkejä aloitteleville meikkauksen harrastajille:

 1. Perusasiat: Aloita perusasioista, kuten ihon puhdistamisesta ja kosteuttamisesta ennen meikin levittämistä. Opettele myös valitsemaan oikeat meikkisiveltimet ja -välineet. Alkuun sopivat puuterivippa ja häivytyssivellin.
 2. Valitse oikeat tuotteet: Aloittelijan kannattaa valita helposti levittyvät ja monikäyttöiset tuotteet, jotka sopivat omaan ihotyyppiin. Esimerkiksi BB-voide tai kevyt meikkivoide tai pelkästään puuteri voi olla hyvä tuote alkuun.
 3. Opettele perustekniikat: Opettele perustekniikat, kuten meikkivoiteen levittäminen, varjostus, korostus ja huulipunan levittäminen. Aloita kevyesti ja lisää vähitellen tuotetta tarvittaessa.
 4. Käytä luonnonvaloa: Tee meikki luonnonvaloissa, se auttaa näkemään paremmin värejä ja varjoja, jolloin lopputulos on tasaisempi.
 5. Ole kärsivällinen: Meikkaus vaatii kärsivällisyyttä ja harjoitusta. Kokeilemaan eri tyylejä ja tekniikoita, ja muista että virheitä sattuu kaikille.
 6. Huolehtii meikkivälineistä: Pidä huolta meikkisiveltimistä ja puhdista ne säännöllisesti, silloin niiden käyttöikä on pidempi ja saat tasaisemman lopputuloksen.
 7. Poistaa meikki yöksi: Muista aina poistaa meikki huolellisesti ennen nukkumaanmenoa, jotta iho saa levätä yön aikana. Käytä hellävaraista puhdistusainetta ja kosteuta iho tarvittaessa yövoiteella.

Nämä ovat vain muutamia vinkkejä, mutta tärkeintä on löytää oma tapa meikata ja nauttia prosessista.

Meikki arkeen ja juhlaan