• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Hiusten suoristus.

Hiusten suoristaminen on yksi suosituimpia tapa muokata hiustyyliä ja luoda niihin erilaisia kampauksia. Hiukset eivät ole luonnostan täysin sileät, niissä saattaa aina olla hieman pörröisyyttä tai karheutta. Hiusten suoristamisella saat karheat hiukset kiiltäväksi ja sileäksi. Sen lisäksi suoristusrauta auttaa pahimpia pyörteitä saamaan ojennuksen.

Suoristusrauta auttaa myös kiharahiuksiin saamaan enemmän hallittavuutta. Sen lisäksi se tuo hiuksiin vielä kiiltoa ja pituutta ja auttaa vähentämään hiusten sähköisyyttä.


Hiusten suoristus

Helppoja hiusten suoristus vinkkejä:

  1. Suorista hiukset aina kuivana.
  2. Ennen hiusten suoristamista käytä aina lämpösuojasuihketta tai- voidetta suoristuksen alle. Lämpösuoja estää ja suojaa hiuksia vaurioitumista kuumuudesta.
  3. Jaa hiukset pieniin osioihin, se helpottaa hiusten suoristamista. Myös suoristusraudan lämpö pääse kunnolla vaikuttamaan hiuksissa.
  4. Aloita hiusten suoristaminen niskasta ja jatka pieniin osiin ylöspäin. Näin on helpompi ja saat käsitellyt kaikki hiukset.
  5. Vedä suoristusrautaa hitaasti hiusten läpi, niin saat sileämmän lopputuloksen. Nopeasti vedetty rauta ei silottaa hiuksia kauttaaltaan ja voi tehdä vekkejä sekä ei toivottuja painalluksia hiuksiin.
  6. Anna hiusten jäähtyä ennen kuin harjaat tai kampaat niitä.
  7. Älä kuitenkaan yli innostu hiusten suoristamisesta, koska liiallinen suoristusraudan käyttö kuivattaa ja kuluttaa hiuksia.