• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Hiusten harjaus

Tyttö harjaa hiuksia valkoisella lapioharjalla.

Käytä hiusharja! Kunnollinen harjaus kerran päivässä, pitää hiukset kauniina.

Hiusten harjaus on tärkeä osa päivittäistä hiustenhoito rutiinia. Harjaaminen auttaa pitämään hiukset terveinä ja hyväkuntoisina. Hiusten harjauksella pität huolta ettei hiukset mene solmuu ja takkuuntu. Kun takkuja ei poisteta hiuksista, niistä tulee lopulta rastat. Takussa oleva hius takuuntu entisestä enemmän. Hiusten harjaus helpottaa hiusten käsittelyä ja vähentää hiusten katkeilua.

Sen lisäksi hiusten hiusharjaaminen stimuloi hiuspohja ja vaikuttaa vpäänahanverenkiertoon, joka edistää terveellistä hiusten kasvua. Hiusten harjaaminen levittää hiusten luonnollisia öljyjä pitkin hiuksia, mikä auttaa pitämään hiukset kosteutettuina ja terveinä. Säännöllinen hiusten harjaaminen auttaa pitämään hiukset sileinä ja kiiltävinä ja poistaa lika japölyä hiuksita. Puhdas hius vähentää hiuspohjan tulehdusta ja ärsytystä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että liiallinen harjaaminen tai vääränlainen harjaaminen voi myös vahingoittaa hiuksia. Liiallinen harjaaminen voi aiheuttaa hiusten katkeilua ja hiuspohjan ärsytystä. Siksi on tärkeää harjata hiukset hellävaraisesti ja käyttää sopivaa harjaa hiusten tyyppiä ja kuntoa varten.