• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hiusten föönaus kuva

Hiusten föönauksen on monta hyvää syytä.

Föönaus nopeuttaa hiusten kuivumista, varsinkin kun sinulla on pitkät ja paksut hiukset. Föönaus säästä siis sinun arvokasta aikaasi kun on kiire lähtemään.

Föönaus lisää hiuksiin volyymia. Hiuksista tulee ilmavat ja niitä on helpompi muotoilla. Sen lisäksi ne eivät rasvoitu niin nopeasti kun niissä on ilmavuutta.

Föönaamalla hiukset korostat hiustyylisi ja kasvonpiirteitä. Huoliteltu ulkonäkö tuo itsevarmuutta.

Föönauksella saat sileämmäm loputuloksen hiuksiin. Varsinkin karheat hiukset kaipaavat silottamista ja föönaus on hellävaraisempi vaihtoehto kuin suoristusrauta. Kun käytät lisäksi pyöröharja föönauksen yhteydessä, saat hiuksista entistä sileämmät ja kiiltävämmät.

Kihara hiusten kuivaaminen föönillä jossa on mukana diffuuseri, lisää kiharoihin tekstuuria ja auttaa luomaan kauniita kíharoita.

Muista kuitenkin käyttää föönauksen pohjalle kampausnestettä, muotovaahtoa tai lämpösuojasuihketta. Jos mahdollista säätää myös föönin lämpötila sopivaksi noin 55 celsius asteeseen.


Hiusten föönaus

Tässä muutamia yleisiä ohjeita hiusten föönaamiseen:

  1. Pese hiukset ja pyyhe kuivaa tai anna hieman kuivua ne ennen föönausta ja harjausta. Harjaaminen ja föönaaminen märillä hiuksilla venyttää hiuksia ja aiheuttaa pörröisyyttä.
  2. Levitä hiuksiin muotoilutuote -kampausneste, muotovaahto, muotoilugeeli ja lämpösuojasuihke ennen föönaamista. Muotoilutuotteet suojaavat hiuksia kuumuudelta.
  3. Aloita föönaus aina alhaalta ylöspäin. Eli kuivaa ensin hiusten alaosat ja siirry sitten ylemmäs. Näin vältät hiusten pörröisyyttä. Föönaa hiukset pienissä osioissa noin 3-5 cm osioissa. Näin varmistat, että jokainen osio on kuiva ennen kuin siirryt seuraavaan osioon. Tämä helpottaa föönausta ja auttaa saamaan tasaisen ja sileän lopputuloksen.
  4. Käytä pyöröharjaa föönauksen yhteydessä. Pyöröharja auttaa saavuttamaan sileän lopputuloksen ja antaa hiuksille volyymia. Pyöritä harja hiuksissa samalla föönaat niitä. Pitkissä hiuksissa toimii lapioharja paremmin kun pyöröharja, mutta pyöröharjalla saat hiukset kohotettu tyvestä.
  5. Käytä föönin mukana tulevaa suutinta kapean ilmavirran saamiseen. Suutin auttaa tarkentamaan föönausta, eikä hiuksista tulee pörröisiä. Saat paremman lopputuloksen.
  6. Käytä föönauksen jälkeen silottava muotoiluvoidetta, jos hiukset ovat liian ilmavia.
  7. Lopuksi föönaa hiukset viileällä ilmalla tai anna vapaasti jäähtyä ennen loppuviimeistelyä. Näin saat hiuksiin kauniin kiillon.