• +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Värjättyjen hiusten hoito-opas

Vinkit värjättyjen ja kuivien hiusten hoitamiseen

1. Määritä hiusten kuntosi

Onko ne värjätyt ja kuivat, värjätyt ja katkeilevat vai värjätyt ja hyväkuntoiset? Valitse hoitoaine hiusten kunnon mukaisesti. Hyväkuntoisille riittää väriä suojaava hoitoaine. Katkeilevat ja takkuiset hiukset kaipaavat sekä rakennepaikkausta että kosteutta ja kuivat hiukset kaipaavat kosteutta.

2. Käytä hiustyypille sopivia pesutuotteita, kuten poishuuhdeltavaa hoitoainetta, hiusnaamiota ja jätettävää hoitoainetta. Valitse tuotteet, jossa on mukana väriä suojaava ominaisuus. Näin pidät hiusvärin kirkkaana.

3. Suojaa hiuksia auringolta ja käytä hiuksissa kesäisin aurinkosuojatuotteita. UV-säteily haalistaa hiusten väriä ja kuivattaa hiuksia entisestään. Auringon lämpö aiheuttaa hapettumisprosessin hiuksissa, joka vaikuttaa hiusten väriin.

4. Vältä käyttämästä syväpuhdistavia shamppoita hiusten pesussa jatkuvasti. Pese hiuksia syväpuhdistavalla shampoolla juuri ennen seuraavaa värjäyskertaa. Luonnollisissa hiuksissa voit pestä kerran kahdessa kuukaudessa.

5. Käytä hiusnaamioiden yhteydessä jätettävää hoitoainetta. Näin tehostat naamion hoitavaa vaikutusta hiuksissa. Hiusnaamiota voi käyttää pikahoitoaineena tai antaa 5-10 minuuttia vaikuttaa.

6. Suojaa hiuksia lämpövaurioilta ja vältä lämpölaitteiden kuten suoristusrautojen ja kihartimien jatkuvaa käyttöä. Käytä lämpösuojasuihketta aina ennen muotoilurautojen käyttöä. Anna hiukset kuivua vapaasti tai kuivata föönilla. Fööni ei rasita hiuksia liikaa.

7. Leikkaa hiusten latvat säännöllisesti: Kuivat ja värjätyt hiukset voivat olla alttiimpia katkeilulle ja haaroittumiselle. Käy kampaajalla säännöllisesti leikkaamassa latvoja, jotta hiukset pysyvät terveinä ja vahvoina.