• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality's Intensive Aqua -hoitopaketti rasvoittuville hiuksille

95,70 €

(100 ml = 11,26 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua hiusten- ja hiuspohjan hoitopaketti rasvoittuville ja kuiville hiuksille. Rasvoittuva hiuspohja ja kuivat hiuslatvat tarvitsevat erilaista hoitoa. Päänahan puhdistus vaatii tehokkampaa pesua ja erillistä hiuspohjan kuorintaa, jotta saadaan raikas tunne ja tuuhea hius.


Rasvoittuvat ja kuivat hiukset:

Vitality´s Intensive Aqua Equilibro hiuspohjan savinaamio + Vitality´s Intensive Aqua Equilibro Shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle + Vitality´s Intensive Aqua Idra kosteuttava jätettävä hoitosuihke + Vitality´s Intensive Aqua Equilibrio rasvoittuvan hiuspohjan hoitoneste.


Vitality´s Intensive Aqua Equilibrio hiustuotteet puhdistavat ja tasapainottavat rasvoittuvan hiuspohjan. Tuotteet sisältävät aktiivisia aineosia, kuten takiaisuutetta, valkosavea ja salisyylihappoa, mitkä vähentävät talineritystä.


Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotteita yhdessä:


  1. Vitality´s Intensive Aqua Equilibro hiuspohjan savinaamio ei latista hiuksia vaan tehopuhdistaa hiuspohjan. Savinaamiota käytetään ennen shampoo pesua kuoriakseen hiuspohjan ylimääräisestä talista. Tehokas apu psoriaksen hoitoon ja puhdistukseen. Auttaa myös seboorhean, rasvaisen hilseen ja ihottuman sekä karstan puhdistukseen.
  2. Savinaamion jälkeen pese hiuspohja ja hiukset Vitality´s Intensive Aqua Equilibro Shampoolla, joka on suunniteltu rasvoittuvalle hiuspohjalle.
  3. Suihkuta sitten pyyhekuiviin hiuksiin Vitality´s Intensive Aqua Idra kosteuttavaa hiuksiin jätettävää hoitosuihketta. Se palauttaa hiuksiin kiillon ja oikean kosteustasapainon välittömästi.
  4. Viimeistele tehopuhdistettu hiuspohja ja sen kosteustasapaino Vitality´s Intensive Aqua Equilibrio rasvoittuvan hiuspohjan hoitonesteellä. Se normalisoi talineritystä ja raikastaa hiuspohjaa hiuksia latistamatta. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Ei huuhdella.