• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality's Intensive Aqua hiusten- ja hiuspohjan hoito paketti hilseilevälle hiuspohjalle

115,00 €

(100 ml = 14,38 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Hilseilevät, ohuet, paksut ja kuivat hiukset. Hoito paketti sopii kutisevalle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Helpottaa hiuspohjan kutina, puhdista tehokasti taliköhnät päänahasta.


Hilse on hiuspohjan hilseilyä, eli liiallista ihosolujen irtoilua, joka joskus aiheuttaa myös ikävää kutinaa. Tällöin ihon entsyymijärjestelmä on normalisoitava, puhdistavalla, kosteuttavalla hoidolla.


Paketissa tuotteet:

Vitality´s Intensive Aqua Purezza- Hilsettä ehkäisevä kuorinta-aine + Vitality´s Intensive Aqua Purezza hilseshampoo + Vitality´s Intensive Aqua Nutriactive hiusta ravitseva naamio + Vitality´s Intensive Aqua Purezza puhdistava hilsenhoitoneste.

Purezza tuotteet puhdistavat, rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa sekä hiuksia. Ne tasapainottavat solujen uusiutumista ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotteita yhdessä:

1. Kuori hiuspohja ensin Vitality´s Intensive Aqua Purezza hilseilevän hiuspohjan kuorinta-aineella, se poistaa hiusten ja hiuspohjan epäpuhtauksia. Erityinen keratolyytinen, antimykootinen ja antimikrobinen vaikutus. Mikrovitamiinipallot yhdessä AHA-happojen kanssa kuorivat hiuspohja ja tasapainottavat solujen uusiutumista.

2. Pese sitten hiuspohja ja hiukset Vitality´s Intensive Aqua Purezza hilseshampoolla, joka puhdistaa ja raikastaa hiuspohjaa tehokkaasti. Se myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa, sekä auttaa ehkäisemään hilseilyä. Shampoo on antiseptinen ja antibakteerinen.

3. Levitä sitten pituuksiin ja latvoihin (voi käyttää halutessaan myös päänahkaan) Vitality´s Intensive Aqua Nutriactive hiusta ravitseva naamio. Hiusnaamio ravitsee hiukset ja tekee niistä poikkeuksellisen kirkkaat ja silkkisen pehmeät. Ravitsee syvältä painamatta hiuksia latteiksi. Anna vaikuttaa 5-15 min. 4. Levitä viimeisenä puhdistava Vitality´s Intensive Aqua Purezza hilsehoitoneste kauttaaltaan hiuspohjaan. Se puhdistaa ja lievittää kutinaa ja antaa raikkaan tunteen. Levitetään hiusten pesun ja hoitoaineen jälkeen hiuspohjaa. Ei huuhdella.