• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality's Intensive Aqua -hiusten hoitopaketti herkälle hiuspohjalle

72,50 €

(100 ml = 14,50 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua hiuspohjan hoitopaketti herkälle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille.


Relax sarjan tuotteet helpottavat oloasi nopeasti ja lievittävät hiuspohjan ärsytystä, kuten punoitusta, kuivuutta, kutinaa, ärtyneisyyttä ja hilseilyä.


Intensive Aqua Relax tuotteiden tehoaineet ovat mäkikuisma ja d-panthenol, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa.


Re-integra välittömästi korjaava hoitoaine jälleenrakentaa heikkoja ja vaurioituneita hiuksia syvältä


Paketti sisältää:

Vitality´s Intensive Aqua Relax Rauhoittavaa Shampoo + Vitality´s Intensive Aqua Re-Integra hiusta jälleenrakentava hoitoaine + Vitality´s Intensive Aqua Relax ihoa rauhoittava hoitoneste.


Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotteita yhdessä:


  1. Pese hiuspohja ja hiukset Vitality´s Intensive Aqua Relax Rauhoittavalla Shampoolla. Se sopii herkälle hiuspohjalle, rauhoittaa ja kosteuttaa ärsyyntynyttä ihoa. Pesee tehokkaasti hiuspohjan tukkoisuudet ja samalla kosteuttaa hiuspohjaa.
  2. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin Vitality´s Intensive Aqua Re-Integra hiusta jälleenrakentava hoitoaine, se korjaa ja jälleenrakentaa heikkoja ja vaurioituneita hiuksia. Hiuksiin jätettävä hoitoaine mahdollistaa tehoaineiden toiminnan hiuksissa aina seuraavaan pesuun asti. Hoitoaineen tehoaineet keratiini- jälleenrakentaa ja tiivistää hiuskuituja ja maissitärkkelys -kosteuttaa ja tuo kiiltoa. Ei huuhdella.
  3. Viimeistele levittämällä kauttaaltaan hiuspohjaan Vitality´s Intensive Aqua Relax ihoa rauhoittava hoitoneste. Se rauhoittaa, syväkosteuttaa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Lievittää myös ilmaston, stressin tai liian voimakkaan hoitoaineen aiheuttamaa ärsytystä. Ei huuhdella.