• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality's Intensive Aqua hiusten hoitopaketti herkälle hiuspohjalle.

72,50 €

(100 ml = 14,50 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua hiuspohjan hoitopaketti herkälle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille.


Relax sarjan tuotteet helpottavat oloasi nopeasti ja lievittävät hiuspohjan ärsytystä, kuten punoitusta, kuivuutta, kutinaa, ärtyneisyyttä ja hilseilyä.


Vitality´s Intensive Aqua Relax Rauhoittavaa Shampoo + Vitality´s Intensive Aqua Re-Integra hiusta jälleenrakentava hoitoaine + Vitality´s Intensive Aqua Relax ihoa rauhoittava hoitoneste.


Intensive Aqua Relax tuotteiden tehoaineet ovat mäkikuisma ja d-panthenol, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa.

Re-integra välittömästi korjaava hoitoaine jälleenrakentaa heikkoja ja vaurioituneita hiuksia syvältä.Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotteita yhdessä:


1. Pese hiuspohja ja hiukset Vitality´s Intensive Aqua Relax Rauhoittavalla Shampoolla. Se sopii herkälle hiuspohjalle, rauhoittaa ja kosteuttaa ärsyyntynyttä ihoa. Pesee tehokkaasti hiuspohjan tukkoisuudet ja samalla kosteuttaa hiuspohjaa.

2. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin Vitality´s Intensive Aqua Re-Integra hiusta jälleenrakentava hoitoaine, se korjaa ja jälleenrakentaa heikkoja ja vaurioituneita hiuksia.Hiuksiin jätettävä hoitoaine mahdollistaa tehoaineiden toiminnan hiuksissa aina seuraavan pesuun asti. Hoitoaineen tehoaineet keratiini- jälleenrakentaa ja tiivistää hiuskuituja ja maissitärkkelys -kosteuttaa ja tuo kiiltoa. Ei huuhdella.

3. Viimeistele levittämällä kauttaaltaan hiuspohjaan Vitality´s Intensive Aqua Relax ihoa rauhoittava hoitoneste. Se rauhoittaa, syväkosteuttaa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Lievittää myös ilmaston, stressin tai liian voimakkaan hoitoaineen aiheuttamaa ärsytystä. Ei huuhdella.