• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Vitality´s Intensive Aqua Equilibro rasvoittuvan hiuspohjan savinaamio

Vitality´s Intensive Aqua Equilibro rasvoittuvan hiuspohjan savinaamio

29,50 €

(100 ml = 14,75 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua Equilibro rasvoittuva hiuspohjan savinaamio on tehokas päänahan puhdistaja. Savinaamio poista kertynyt ihosolukkoon hiuspohjasta ja rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa.


Savinaamio on rasvoittuvan hiuspohjan hedelmähappokuorintaaine. Savinaamiota käytetään ennen shampoo pesua kuoriakseen hiuspohjan ylimääräisestä talista. Savinaamio ei latista hiuksia vaan tuo hiuspohjan raikkaan puhtaan olon.


Tehokas apu väliaikaisen psoriaksen hoitoon ja puhdistukseen. Auttaa myös seboorhean, rasvaisen hilseen ja ihottuman sekä karstan puhdistukseen.


Sebo-Equilibro savinaamio sopii erinomaisesti :

- kasvavalle murrosikäiselle nuorelle, jolla on ongelma rasvoittuvan hiuspohjan kanssa.

- iäkkään ihmisen hiuspohjan puhdistuksen joiden hiusten peseminen ei ole enää niin aktiivista ja tehokasta.

- rasvoittuvasta hiuspohjasta kärsiville


Käyttö: Levittää savinaamio hiuspohjaan ennen pesua, hiukset kuivina. Hiero tasaisesti hiuspohjaan, anna vaikuttaa 5 minuuttia. Emulgoi pienellä määrällä shampoota ja huuhdo vedellä pois.


Kun hiusten ongelmana on rasvaisuus ja ne tuntuvat raskailta, se ei aina johdu liiasta talista, vaan joskus hydrolipidikalvon muutokset, eli mikrobiomin muutokset aiheuttavat sen. Hiuspohjaa on silloin kosteutettava tasapainon palauttamiseksi, vaikka se saattaa kuullostaa päinvastaiselta.


Vaikuttavat ainesosat:


* Sebocomplex: aktiiviainesosa, joka sisältää talia sääteleviä ainesosia, kuten: Niasiiniamidia, hydrolysoivaa hiivaproteiinia ja biotiinia. Vaikuttaa talirauhasiin vähentäen talin erittymistä.
* Takiainen: vaikuttaa hiusjuureen talia säätelevästi. Antiseptinen, rasvoittumista tasapainottava vaikutus.
* Valkosavi: imee rasvai, liikatalia.
* Polymeeri XL: kompleksinen riisitärkkelyksestä johdettu molekyyli, joka yhdessä valkosaven kanssa auttaa talin poistossa.


ÄLÄ PESE HIUKSIASI LIIAN USEIN!

Liika peseminen aiheuttaa vielä enemmän häiriöitä hiuspohjan tasapainoon, se aktivoi talirauhasia entistä enemmän - eli se vain pahentaa asiaa. Avainsanat ovat perusteellinen puhdistus ja tasapainotus!


INC: Aqua, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Pyridoxine HCL, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Yeast Protein, Threonine, Allantoin, Biotin, Zinc PCA, Aqua (thermal water), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Leaf Extract, Citrus Nobilis (mandarine orange) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Cetrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylparaben, Ethylparaben, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum