• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Vitality´s Intensive Aqua Equilibro hiuspohjan savinaamio

Vitality´s Intensive Aqua Equilibro hiuspohjan savinaamio

28,50 €

(100 ml = 14,25 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua savinaamio rasvoittuvalle hiuspohjalle. Puhdistaa, poistaa ja rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja päänahkaa.


Vitality's Intensive Aqua savinaamio rasvoittuvalle hiuspohjalle ei latista hiuksia vaan tehopuhdistaa hiuspohjan. Savinaamiota käytetään ennen shampoo pesua kuoriakseen hiuspohjan ylimääräisestä talista.

Tehokas apu psoriaksen hoitoon ja puhdistukseen. Auttaa myös seboorhean, rasvaisen hilseen ja ihottuman sekä karstan puhdistukseen.


Kun hiusten ongelmana on rasvaisuus ja ne tuntuvat raskailta, se ei aina johdu liiasta talista, vaan joskus hydrolipidikalvon muutokset aiheuttavat sen. Hiuspohjaa on silloin kosteutettava tasapainon palauttamiseksi, vaikka se saattaa kuullostaa päinvastaiselta.

*Aktiiviset Välimeren ainesosat Spezzanon hoitavassa lähdevedessä.*

* Sebocomplex: aktiiviainesosa, joka sisältää talia sääteleviä ainesosia, kuten: Niasiiniamidia, hydrolysoivaa hiivaproteiinia ja biotiinia. Vaikuttaa talirauhasiin vähentäen talin erittymistä.
* Takiainen: vaikuttaa hiusjuureen talia säätelevästi. Antiseptinen, rasvoittumista tasapainottava vaikutus.
* Valkosavi: imee talia.
* Polymeeri XL: kompleksinen riisitärkkelyksestä johdettu molekyyli, joka yhdessä valkosaven kanssa auttaa talin poistossa.


ÄLÄ PESE HIUKSIASI LIIAN USEIN!

Liika peseminen aiheuttaa vielä enemmän häiriöitä hiuspohjan tasapainoon, se aktivoi talirauhasia entistä enemmän - eli se vain pahentaa asiaa. Avainsanat ovat perusteellinen puhdistus ja tasapainotus!
Sebo-Equilibro shampoo, naamio ja hoitoneste sopivat erinomaisesti kasvavalle murrosikäiselle nuorelle, jolla on ongelma rasvoittuvan hiuspohjan kanssa. Samoin shampoo sopii hyvin myös vanhuksille, joiden hiusten peseminen ei ole enää niin aktiivista ja tehokasta.


Ainesosat


INC: Aqua, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Pyridoxine HCL, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Yeast Protein, Threonine, Allantoin, Biotin, Zinc PCA, Aqua (thermal water), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Leaf Extract, Citrus Nobilis (mandarine orange) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Cetrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylparaben, Ethylparaben, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum