• +358469214569
 • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • +358469214569
 • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Vitality´s Intensive Aqua -Energia tuotepaketti ohuille hiuksille

115,00 €

(100 ml = 13,53 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality's Intensive Aqua hiusten- ja hiuspohjan hoitopaketti ohuille ja kuiville hiuksille. Sopii hiustenlähdön ennalta ehkäisyyn, kuten imettäville äideille tai raskaana oleville.


Hiuspohjaa tehokkaasti puhdistava Energia shampoo valmistelee ja kuorii hiuspohjan hoitoampullien tehoaineita varten. Shampoo tasapainottaa hiuksen elinkaarta ja elvyttää hiusnystyä, josta hius kasvaa.

Energia hoitoampullit vahvistavat pintaverenkiertoa, tasapainottavat talirauhaisia hiuspohjassa ja vahvistavat hiusten kasvua.


Energia- tuotteiden tehoaineena toimii omenan kantasolu-uute, joka stimuloi hiustuppea ja vilkastaa hiuspohjan verenkiertoa.


Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotteita yhdessä:


 1. Vitality´s Intensive Aqua Specialist syväpuhdistusneste +
 2. Vitality´s Intensive Aqua Energia shampoo hiustenlähtöön +
 3. Vitality´s Intensive Aqua Energia ampullit hiustenlähtöön +
 4. Vitality's Intensive Aqua Nutriactive nestekiteet


Tuotteiden käyttö:


 1. Levitä Vitality´s Intensive Aqua Specialist syväpuhdistusneste kauttaaltaan hiuspohjaan ja anna vaikutta 5 minuutin ajan, se kuorii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon, lian ja ylimääräiset epäpuhtauden pois, jotta hiuspohja pääsee hengittämään paremmin.
 2. Pese hiukset ja hiuspohja ravinteikkaalla ja aktivoivalla Vitality´s Intensive Aqua Energia shampoolla, samalla syväpuhdistusneste peseytyy pois.
 3. Levitä hiuspohjaan kauttaaltaan yksi Vitality´s Intensive Aqua Energia ampulli ja jätä se vaikuttamaan, sitä ei huuhdella pois. Vitacell-Tec -kasvikantasolut ravitsevat hiuksia ja stimuloivat hiusjuurta edistäen uuskasvua. Se vahvistaa hiusten rakennetta ja pidentää hiuksen elinikää.
 4. Viimeiseksi levitä Vitality's Intensive Aqua Nutriactive nestekiteitä hiusten pituuksiin ja latvoihin kosteuttamaan hiuksia ja tuomaan kiiltoa. Ei huuhdella.