• +358469214569
  • +358 469214569 Questions will be answered by an experienced hair professional.
  • Free shipping on orders over 100 € Deliveries in 1-3 working days
  • +358469214569
  • +358 469214569 Questions will be answered by an experienced hair professional.
  • Free shipping on orders over 100 € Deliveries in 1-3 working days

Vitality´s Epurá Moisturizing Elixir jätettävä hoitoaine

39,90 €

(100 ml = 26,60 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality´s Epurá -Moisturizing kosteuttava eliksiiri on 2 in 1 jätettävä hoitoaine, mikä sopii niin hiuksille kuin hiuspohjalle.


Vitality´s Epura Moisturizing elksiiri on kätevä kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka kosteuttaa hiuspohjaa ja hiuksia.


Se ylläpitää hiuspohjan- ja hiusten kosteustasapainoa tehokkaasti. Jätettävä hoitoaine pehmittää ja selvittää hiuksia, joten sopii erinomaisesti takkuuntuville, kuiville ja karheille hiuksille, mutta myös pintakuiville ja hennoille hiustyypeille


Käyttö: Suihkuta Eliksiiriä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Kampaa hiukset lävitse, jotta tuotetta levittyy jokapuolelle. Hiero neste hiuspohjaan kevyesti. Ei huuhdella.


Vaikuttavat aineet:

* Malva, antioksidantti joka rauhoittaa tulehdusta sekä kosteuttaa.

* Akvaporiini, ylläpitää hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainoa, se on yhdistelmä aminohappoja ja proteiineja.


Tuotteilla on Ecocert, Cosmo ja Fair for life sertifikaatit ja pakkaukset ovat biohajoavia

Tarkoin valittu kasvien yhdistelmä on tehty yhteistyössä kasvitieteilijöiden ja viljelijöiden kanssa, jotta varmistutaan turvallisista luomulaatuisista raaka-aineista, siemenestä uutteeksi asti.


Ainesosat

INC: AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, SILK AMINO ACIDS, GLYCERIN, UREA, TREHALOSE, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORTH) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIANA) ROOT EXTRACT, CERATONIA SILIQUA (CAROB) SEED EXTRACT, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE)