• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Vitality´s Epurá Energizing oheneville hiuksille shampoo

Vitality´s Epurá Energizing oheneville hiuksille shampoo

29,00 €

(100 ml = 11,60 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality´s Epurá Energizing shampoo oheneville hiuksille virkistää ja vahvistaa hiuskuitua. Tehokas apu hiustenlähtöön.Epurá energizing hiustenlähtö shampoo puhdistaa ja virkistaa hiuspohja. Sopii ohenneville hiuksille, ohuille hiuksille päivittäiseen käyttöön. Samoin kun hiuspohja on herkkä tai kosketusarka, suosittelen Energizing shampoon käyttöä.

Suosittelen Hiustenlähtö shampoot käyttää:

a) hiusten lähtö ennaltaehkäisyyn kerranviikossa läpi vuoden

b) kausittaine hiusten lähtö 2 kerta viikossa 2 kk ajana vuodessa

c) hätähoitoon hiustenlähtöön kerran viikossa 2 kuukautta vuodessa


Vaikuttavat aineet:

* Alppitähti

Alppitähti sisältä korkean pitoisuuden leondopotiinihappoa, jolla on antioksidanttisia vaikutuksia. Se vaikuttaa ihon pintakerrokseen, jolloin ihosta tulee vahvempi ja suojaavampi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvia käytetään tulehduksien hoidossa rauhoittamaan herkkä ihoa.

* Octapeptide-2

Tunnettaan biomimeettisenä peptidinä, joka on kehitetty hoitamaan hiusten lähtöä. Octapeptide-2 pystyy edistämään hiusten kasvua.

* Omenakantasolu

Omenan kantasolulla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus sekä se ennalta ehkäisee ihosairauksia, kuten atooppista ihottumaa ja psoriasta.


Hiustenlähtö on kiusallinen ongelma. Hiustenlähdöstä kärsivät niin naiset kuin miehet. Kaljuuntuminen naisilla saattaa usein johtua lääkkeistä, hormoneista ja stressistä. Miehillä kaljuuntuminen on useimmiten perinnöllistä.INC: AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, LEONTOPODIUM ALPINUM (EDELWEISS) FLOWER/LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, OCTAPEPTIDE-2, PYRROLIDINYL DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, CAFFEINE, GLYCERIN, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORTH) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIANA) ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM OLEATE PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE)