• 0469214569
  • 0469214569 Apunasi hiusalan kokeneet ammattilainen.
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Toimitukset 1-3 arkipäivässä
  • 0469214569
  • 0469214569 Apunasi hiusalan kokeneet ammattilainen.
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Toimitukset 1-3 arkipäivässä
Vitality´s Epurá Energizing oheneville hiuksille shampoo

Vitality´s Epurá Energizing oheneville hiuksille shampoo

(100 ml = 11,04 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Vitality´s Epurá Energizing oheneville hiuksille shampoo virkistää ja edistää hiuspohjan hyvinvointia. Tehokas apu hiustenlähtöön ja herkän hiuspohjan hoitoon.


Hiustenlähtö on kiusallinen ongelma. Hiustenlähdöstä kärsivät niin naiset kuin miehet. Kaljuuntuminen naisilla saattaa usein johtua lääkkeistä, hormoneista ja stressistä. Miehillä kaljuuntuminen on useimmiten perinnöllistä.


Epurá energizing shampoo puhdistaa ja vahvistaa hiuskuitua. Käyttää shampoota ennalta ehkäisevänä hoitona läpi vuoden kerran viikossa. Kausittaisessa hiusten lähdössä käytä shampoota 2 kk vuodessa tai 2 kertaa viikossa. Samoin kun hiuspohja on herkkä tai kosketusarka, suosittelen Energizing shampoon käyttöä.


Epura Energizing ohenevien hiusten tuotteissa vaikuttavat aineet ovat:

* Alppitähti

Alppitähti sisältä korkean pitoisuuden leondopotiinihappoa, jolla on antioksidanttisia vaikutuksia. Se vaikuttaa ihon pintakerrokseen, jolloin ihosta tulee vahvempi ja suojaavampi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvia käytetään tulehduksien hoidossa rauhoittamaan herkkä ihoa.

* Octapeptide-2

Tunnettaan biomimeettisenä peptidinä, joka on kehitetty hoitamaan hiusten lähtöä. Octapeptide-2 pystyy edistämään hiusten kasvua.

* Omenakantasolu

Omenan kantasolulla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus sekä se ennalta ehkäisee ihosairauksia, kuten atooppista ihottumaa ja psoriasta.


Ainesosat

INC: AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, LEONTOPODIUM ALPINUM (EDELWEISS) FLOWER/LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, OCTAPEPTIDE-2, PYRROLIDINYL DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, CAFFEINE, GLYCERIN, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORTH) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIANA) ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM OLEATE PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE)