• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Goldwell Color Styling Mousse 6N -sävyttävä muotovaahto

(100 ml = 15,87 €)
14,90 €
−20 %
11,90 €
Ei varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Goldwell Color Styling Mousse 6N sävyttävä muotovaahto keskiruskeille hiuksille, antaa kampaukseen pehmeän pidon ja volyymin. Käytä kuten perinteistä muotovaahtoa.


Värillinen muotovaahto sisältää suoraväripigmenttejä, jotka tukevat hiusväriä. Muotovaahto ei kuitenkaan pysty värjäämään hiuksia, vaan korostaa pohjalla olevaa hiusväriä luoden siihen kiiltoa ja pientä sävyä. Värillistä muotovaahtoa levitetään pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna hiusten vapaasti kuivua tai föönaa kuiviksi.

Muotovaahdossa on erittäin kevyt pito ja mieto tuoksu.


Kenelle: Soveltuu kaiken pituisiin hiuksiin, jos haluaa joustavaa, luonnollista ja kevyttä pitoa hiuksiin. Tuo sileyttä hiuksen pintaan, mutta jos haluaa paljon volyymia silloin on liian mieto tuote.


Asiakas palaute muotovaahtosta on, että muotovaahton pigmentti ylläpitää erittäin hyvin hiusten pohjalla olevaa hiusten sävyä. Jos on esim vaaleat hiukset niin kylmän väriset vaahdot ovat hyvin korostanut kylmyyttä tai vaaleutta hiuksissa.


Ainesosat:

INC: Aqua, Alcohol Denat, Isobutane, Propane, VP/VA Copolymer, Polyquaternium-11, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Butane, PEG-9 DimethiconePolyquaternium-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Sodium Stearate, Sodium Acetate, Acetic Acid, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Parfum, HC blue No 12, Basic Yellow 57, Basic Brown 17, Hc Blue No 17