• +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358469214569
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt puhdistusbalmi

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt puhdistusbalmi

26,00 €

(100 ml = 21,67 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2 päivä(ä)

Kuvaus

Evolve Organic Beauty kasvojen puhdistusbalmi kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Puhdistusbalm sopii loistavasti myös herkälle iholle.


Evolve Organic puhdistusbalmi on saippuaton puhdistusgeeli. Tuote on herkästi hajustettu luomu vanilja ja ruusulla. Evolve Organic puhdistubalmi on täysin vegaaninen.


Puhdistusbalmi on koostumukselta pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Se puhdistaa tehokasti, jättäen ihon kosteutetuksi. Todella helppo käyttää sekä silmämeikin että kasvojen ja kaulan puhdistukseen.

Kosketuksissa veden kanssa balmi muuttuu täyteläisen kermaiseksi emulsioksi, joka poistaa iholta meikin, aurinkovoiteen sekä päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta ja sen luonnollista kosteustasapainoa häiritsemättä. Erinomainen tuote ympärivuotiseen käyttöön ja erityisesti kevät- ja kesäkuukausiin, kun aurinkosuojien puhdistamiseen iholta kaivataan hellävaraista voidemaista tuotetta. Luonnolliset aurinkosuojat on vaivattomin poistaa iholta balmimaisella tai öljymäisellä tuotteella, joka liuottaa aurinkovoiteen jäämät iholta tehokkaasti mutta hellävaraisesti ilman liiallista hankaamista.


Vaikuttavat aineet :

-Babaoöljy sisältää ruunsasti proteiineja ja A-ja C- vitamiinia, jotka parantavat ihon kimmoisuutta ja tukevat solujen uudistumista, eli vaikuttavat ihon vanhenemista vastaan.

- Vanilja uute sisältä antioksitanttisia ominnaisuuksia. Sen lisäksi vaniljan tuoksu rauhoittaa ja rentouttaa.


INC: Caprylic / capric triglyceride, Glycerin**, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Prunus amygdalus Dulcis (sweet almond) seed oil*, Sucrose laurate, Adansonia digitata (baobab) seed oil*, Citrus aurantium Dulcis (Orange) fruit water*, Vanilla planifolia fruit oil, Rosa damascena flower oil*, Sucrose Stearate, Tocopherol, Sucrose palmitate.


*Luonnollisia raaka-aineita 99%

** Luomutuotettuja raaka-aineita