• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ilmainen hiuskonsultalattio

Mietitkö mikä on paras shampoo kuivalle hiuksille? Mitkä ovat hyvät ihonhoito tuotteet? Tarvitseko vaalea hius erityistä hoitoa?

Miten ylläpidän hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia? Mitkä muotoilutuotteet kihara hiuksille?

Kysymys & vastaus osastolla vastaamme yleisimpiin hiuspohjan,- hiusten, ja ihonhoitoon kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin tai miksi tulisi käyttää syväpuhdistava shampoota?

Syväpuhdistavan shampoon tarkoituksena on poistaa hiuspohjasta sinne kertynyt muotoilutuotejäämät, ylimääräisen rasvan, lian ja muut epäpuhtaudet. Sen pesevät ainesosat ovat vahvempia, eli pH korkea, kuin hoito shampoissa, eivätkä yleensä sisältää hoitavia ainesosia. Sen takia suosittelen syväpuhdistava shampoota käyttää 1x kuukaudessa tai harvemmin. Liian useassa käytössä se voi kääntä hiuspohjan oman normaalin floratuotannon, eli ihon suojakerroksen päälaelleen, ja hiukset alkavat rasvoittumaan entistä enemmän koska hiuspohja kuivuu. Mutta älä käyttää syväpuhdistava shampoota kun sinulla on hiuspohjan ongelmia, ei päänahka oireile.

Minulla on herkkä päänahka, mikä helposti kesällä palaa, mitä voin tehdä?

Oikeanlaiset tuotteet hiuspohjalle ovat tärkeät. Aurinkosuoja shampoo ja rauhoittava päänahan neste pitävät hiuspohjan kunnossa. Oikeat tuotteet sinun hiuksillesi ja päänahalle vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi mm. hiuspohjan palaamisen, jos hiuspohja on ohut ja herkkä.

Kannattaako sävyttävä hoitoaine laittaa ennen hiusten värjäystä vai jälkeen?

Tähän on kaksi hyvää tapaa:

1. Jos hiuksissasi on pohjalla jo hiusväri, mikä on haalistunut ja mietit pitäisikö jo värjätä hiukset vai ei, niin voit halutessasi pidentää värjäysväliä käyttämällä sävyttäviä hoitoaineita ennen uutta hiusten värjäystä. Silloin saat ns. "lisää aika" vanhaan hiusvärin.

2. Toinen hyvä tapa on aloittaa sävyttävien hoitoaineiden käyttö hiusten värjäyksen jälkeen noin 3 viikon päästä värjäyksestä, jolloin voit ylläpitää väriloistoa ja syvyyttä. Se antaa myös pidemmän ajan värjäysten välillä.

Tällä lomakkeella voit ottaa rohkeasti yhteyttä sinua askarruttavissa hius ja ihon hoitoon tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä!

Ota rohkeasti yhteyttä!