• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Värisuojaa ja kosteutta hiuksille

Säilytä hiusvärisi ja kosteustasapaino täydellisessä harmoniassa. Valitse värisuojaa ja kosteutusta tarjoava tuote Care & Style Colore tuotevalikoimasta, jotka ylläpitävät hiustesi kaunista sävyä samalla kun ne saavat intensiivistä kosteutusta. Ainutlaatuinen chroma power- granaattiomenan uutettu ainesosien yhdistelmä suojaa hiusväriä haalistumiselta ja samalla ravitsee jokaista hiuskiehkuraa kuitukerroksen asti. Anna hiuksillesi monipuolista hoivaa ja nauti elinvoimaisesta ja säteilevistä hiuksista, jotka kertovat hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Värisuojaa ja kosteutta hiuksille

Hemmottele värjättyjä hiuksia Care & Style Colore -tuotesarjalla, joka tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita hiusten pesuun, hoitoon ja muotoiluun. Sarjan tehokkuus perustuu ainutlaatuiseen croma power granaattiomenan uutteeseen, joka taistelee hiusvärin haalistumista vastaan, muodostaen samalla suojaavan kalvon hiuksille.

Astuessasi Colore-tuotteiden maailmaan, tunnet kukkaisten tuoksujen lämmön ja vakuuttavuuden. Jasmiinin ja kookosveden tuoksut yhdessä muodostavat mielikuvituksellisen puutarhan tunnelman. Ruusut, appelsiininkukat, tiare-kukka ja ylangylang lähettävät tervehdyksen eloisan ja koukuttavan lämpimänä. Lopuksi intensiivinen vanilja ja puun vivahteet viimeistelevät tuoksu seikkailun.

Valitse Colore-tuotteet ja anna hiustesi nauttia värisuojasta ja upeasta tuoksusta, joka vie sinut matkalle kukkien ja lämpimien tuulahdusten maailmaan.