• +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • 1.10.23 -7.10.23 tehtyt tilaukset toimitetaan ma 9.10.23
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • +358 469214569 Kokenut hiusalan ammattilainen vastaa kysymyksiin.
 • 1.10.23 -7.10.23 tehtyt tilaukset toimitetaan ma 9.10.23
 • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Hemmottele ihoasi kasvojen puhdistuksella - Nauti hehkuvasta ihosta joka päivä

Kasvojen puhdistus on avain kauniin ja terveen ihon saavuttamiseen. Se on välttämätön osa päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, niin aamulla kuin illallakin. Aamulla voit aloittaa virkistävällä vesipesulla, mutta illalla on tärkeää puhdistaa kasvot huolellisesti.

Miksi kasvojen puhdistus on niin tärkeää? Se poistaa iholtamme liiallisen rasvan, päivän aikana kertyneen lian, meikin ja muut epäpuhtaudet. Näin iho pääsee hengittämään ja uudistumaan yön aikana. Säännöllinen puhdistus auttaa myös estämään ihohuokosten tukkeutumista ja siten vähentää epäpuhtauksien ja finnien muodostumista.

Meillä on laaja valikoima ihonpuhdistustuotteita erilaisille ihotyypeille. Olit sitten kuivan, rasvaisen tai herkän ihon omistaja, meillä on juuri sinulle sopiva puhdistustuote. Kokeile esimerkiksi hellävaraista puhdistusgeeliä, virkistävää puhdistusvaahtoa tai ravitsevaa puhdistusöljyä. Valitse juuri sinulle sopiva tuote ja nauti puhtaasta ja raikkaasta ihosta joka päivä!

Kasvojen puhdistus on enemmän kuin vain rutiini - se on tilaisuus hemmotella itseäsi ja huolehtia ihosi hyvinvoinnista. Anna itsellesi lupa pysähtyä hetkeksi ja keskittyä omaan kauneuteesi. Aloita kasvojen puhdistusrituaali ja koe, miten hehkuva iho tekee sinusta itsevarmemman ja kauniimman. Olet sen ansainnut!

Puhdistus

Hellävarainen kasvojen puhdistus:

 1. Ensin kannattaa pestä kädet huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla.
 2. Kastele kasvot lämpimällä vedellä, näin avat ihohuokoset ja valmistelet ihon puhdistukseen.
 3. Levitä kasvoille iholle sopiva puhdistusaine kasvovettä tai puhdistusbalmi. Valitse tuote, joka sopii omalle ihotyypillesi (esim. rasvoittuva, kuiva, herkkä iho).
 4. Hiero puhdistusainetta kevyesti kasvojen iholle pyörivin liikkein. Kiinnitä erityistä huomiota T-alueelle (otsa, nenä, leuka), jossa voi olla enemmän rasvaa ja epäpuhtauksia.
 5. Huuhtele kasvot huolellisesti lämpimällä vedellä ja varmista, että kaikki puhdistusaine on poistunut. Käytä avuksi vaikka vanulappuja, näillä saat tehokkaammin poistetut tuotteet kasvoiltaan.
 6. Taputtele kasvot kuiviksi puhtaalla pyyhkeellä. Vältä hankaamista, se voi ärsyttää ihoa.
 7. Jatka ihonhoitorutiinia kosteusvoiteen tai seerumin levittämisellä. Muista valita tuotteet, jotka sopivat ihotyypillesi ja tarpeisiisi.