Varastontyhjennysmyynti - jopa 50% alennusta kosmetiikasta!. Osta omasi nyt!

  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille
  • +358 469214569 Ilmainen konsultaatio- kysy neuvoa tuotteista!
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alkaen yli 100 € tilauksille

Vinkit värjättyjen ja kuivien hiusten hoitoon

1. Määritä hiustesi kunto ensin:

Onko ne värjätyt ja kuivat, värjätyt ja katkeilevat vai värjätyt ja hyväkuntoiset. Valitse hoitotuotteet sen mukaan. Hyväkuntoisille riittää väriä suojaava hoitoaine, kun taas katkeilevat ja takkuiset hiukset tarvitsevat rakennepaikkausta ja kosteutta, ja kuivat hiukset kaipaavat intensiivistä kosteutusta.

2. Käytä hiustyypille sopivia pesutuotteita:

Poishuuhdeltavat hoitoaineet, hiusnaamiot ja jätettävät hoitoaineet. Huomio tuotteessa myös väriä suojaava ominaisuus, näin pidät hiusvärin kirkkaana.

3. Suojaa hiuksia auringolta.

käytä aurinkosuojatuotteita kesäisin estääksesi UV-säteilyn aiheuttamaa haalistumista ja hiusten kuivumista. Auringon lämpö aiheuttaa hapeutumisprosessin hiuksissa, joka vaikuttaa hiusten väriin.

4. Vältä syväpuhdistavia shampoita:

Käytä niitä vain tarvittaessa, esimerkiksi ennen seuraavaa värjäystä.

5. Käytä hiusnaamioiden yhteydessä jätettävää hoitoainetta:

Erityisesti käsiteltyjen ja takkuisten hiusten hoitoon suositellaan kahta hoitoainetta tehostamaan hoitovaikutusta. Näin tehostat hoitoaineiden hoitovaikutusta hiuksissa. Hiusnaamiota voi käyttää pikahoitoaineena tai antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia.

6. Suojaa hiuksia lämpövaurioilta:

Jos mahdollista anna hiuksilla kuivua vapaasti ,melkein kuivaksi ja vasta sen jälkeen yhdessä lämpösuoja tuotteiden kanssa muotoile hiukset kihartimella tai föönilla tai suoristusraudalla. Mitä kuivempi hius, sitä pienempi vaurio lämpölaiteesta tulee hiuksiin.