• 0469214569
  • 0469214569 Apunasi hiusalan kokeneet ammattilainen.
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Toimitukset 1-3 arkipäivässä
  • 0469214569
  • 0469214569 Apunasi hiusalan kokeneet ammattilainen.
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Toimitukset 1-3 arkipäivässä

Rasvoittuva hiuspohja - Vitality´s Intensive Aqua EQUILIBRIO

Järjestä seuraavan mukaan:

Vitality´s Intensive Aqua Equilibrio rasvoittuvan hiuspohjan tuotteet ovat korvaamaton apu tasapainotamaan talirauhasia, antibakteersen ja antiseptisen hoitoon. Tehoaineet tuotteissa on takiaisuutettta, sebocomplexva , valkosavea ja salisyylihappoa, mitkä vähentävät liika talineritystä.

Miksi hiukseni rasvoittuvat?

Rasvaiset hiukset tuntuvat öljymäisen rasvaiselta, ne kiiltävät ja hiuspohjassa voi olla pientä näppylä tai märkä- ja mustapäitä, sillä suuri talimäärä nostaa ihon pH arvoa ja kasvattaa bakteerien ja mikrobien määrä. Rasvainen hiuspohjan iho johtuu hiustupessa olevan talirauhasen liikatoiminnasta eli talia erittyy normaalia enemmän ja nopeammin. Tali muodostuu ja nousee ihon pintaan hiustupesta ja kerrostuu sitten hiuksen "varteen". Liiallinen talintuotanto voi olla voi esiintyä joko nestemäisessä tai vahamaisessa muodossa. Liika talinvuoto voi olla osallisena ennen aikaiseen hiustenlähtöön eli hiuksen eliniän lyhenemiseen, koska talia usein kerääntyy hiustupen sisälle ja sen ulkopuolelle- jolloin tali häiritsee hiuksen omaa kasvua. Hius ei tällöin saa välttämättä tarpeeksi ravinteita ja se johtuu taistelemaan päästäkseen kasvamaan talikerroksen läpi. Tällaisessa tapauksessa tali voi tukehduttaa hiuksen ja se irtoaa hiuspohjasta normaalia nopeammin.

Hoito: Rasvainen hiuspohja täytyy hoitaa kaksitahoisella prosessilla. Ensiksi liika tali tulee poistaa hiuksesta ja hiuspohjasta hellävaraisesti esim. Equilibro savinaamiolla, ettei järkyttäisi hiuksen omaa kosteustasapainoa. Sen lisäksi talituotanto täytyy saada rauhoittumaan sen omaan shampoon ja tasapainottavan nesteen avulla. Tavallisen saippua ei ole tällöin soveltuva hiusten pesuun, koska perus saippuan vaahto sekoitettuna kovaan veteen on vaikea huuhdella pois ja se voi olla osasyynä rasvaiselle iholle.