• 0469214569
  • 0469214569 Apunasi hiusalan kokeneet ammattilainen.
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Toimitukset 1-3 arkipäivässä
  • 0469214569
  • 0469214569 Apunasi hiusalan kokeneet ammattilainen.
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin | Toimitukset 1-3 arkipäivässä

Hilseen torjuntaan - Vitality´s Intensive Aqua PUREZZA

Järjestä seuraavan mukaan:

Vitality's Intensive Aqua Purezza -hiustenhoitotuotteet hilseen taltuttamiseen ja hoitoon. Toimiva ratkaisu hilsettä vastaan. Tuotteet puhdistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohja. Vaikuttava aine sardinianmyrtti, jolla on antiseptinen ja antibakteerinen vaikutus. Säätele myös solujen uusiutumista.

Hilse on ärsyttävä vaiva, joka johtuu hiuspohjan epätasapainotilasta, jossa solutuotanto on kiihtynyt, eli niiden uusiutumisprosessi on nopeampi. Parantaakseen hilseen - ihon entsyymijärjestelmä on normalisoitava puhdistavalla ja kosteuttavalla hoidolla. Purezza tarjoaa tehokkaat täsmätuotteet hilseen taltuttamiseksi! Tehoaineet tuotteessa ovat piroktoniolamiini ja kimbatsoli, sardinianmyrtti sekä kuusi. Tehoaineet estävät hilseen muodostamista, vaikuttavat antibakteerisesti ja kuusella on antimikroobinen ja rauhoittava ominaisuus.

Syitä hilseilyyn on monia- se voi johtua hormoonitoiminnasta, stressistä, ulkoisesta tekijöistä, ravitsemuksesta, ilmastosta tai vääränlaisesta kotihoidosta. Hilseilyä saattaa kiihdyttää myös liiallinen hiusten pesu ja kuivattava shampoo ilman kosteutusta. Hilseilevässä hiuspohjassa on todettu olevan myös enemmän normaaliin mikrobikantaan kuuluvaa hiivasientä "pityrosporum ovalea".

Joskus hilse saattaa olla rasvaista hilsettä. Tällöin hiuspohjan tali tuotanto on kiihtynyt ja talia erittyy enemmän. Rasvainen hilse takertuu hiuspohjaan ja hiuksiin ja se on paksua sekä väriltään kellertävää. Rasvainen hilse irtoa vasta kun hiuksia pestään kunnolla. Rasvainen hilse ei "pölise". Hiuspohja on usein tässä tapauksessa herkkä ja hieman punoittava ja siinä saattaa olla finnejä. Iho on tulehdustilassa, mikä aiheutuu kun ihosolukkoon sekoittuu bakteereja, hikeä, talia ja muuta likaa. Kun hiuspohja on ärtynyt, solutuoatonto kiihtyy ja hilsettä alkaa muodostumaan. Hilseily voi joskus olla myös ihon suojautumiskeino ärsytystä vastaan. Hiuspohja pyrkii normaaliin tasapainoon ja siitä johtuen solutuotanto lisääntyy ja talirauhasen toimintaa aktivoituu. Tali sekä hilse on tällöin poistettava, jotta saavutetaan oikea tasaspaino.

Hoito: Shampoolla on suuri merkitys, sen täytyy olla tarpeeksi puhdistava, jotta hilse saadaan poistettua. Sen jälkeen on erittäin tärkeä rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohja kunnolla.